Battle for Azeroth cinematic v podání Carbot Animations

  carbot animations    cinematic    video   

Úvodní cinematic k Battle for Azeroth byl úžasný, že? Na tom se asi všichni shodneme. A co teprve, když si ho vzal do parády Carbot Animations...

 

 

 

Carbot Animations určitě většina z vás zná, ať už díky jeho parodiím na WoW, StarCraft, Diablo, Overwatch, Hearthstone nebo Heroes of the Storm. Za všechny tyto perly je zodpovědný Jonathan Burton, který Carbot Animations založil v roce 2012 v době, kdy studoval druhý rok univerzity se zaměřením právě na animaci.

Mezi jeho první videa patřil Starcraft. A Blizzard si jeho úspěchů, talentu i rostoucí fanouškovské základny naštěstí brzy všiml a nabídl mu spolupráci. Díky partnerství s Blizzardem mohl Jonathan svůj projekt rozšířit a najmout si pár dalších pomocníků – animátorů, programátorů a mediálních vývojářů. Kromě toho se jeho záběr rozšířil i na ostatní hry od Blizzardu a vznikla tak obrovská kvanta videí, která všichni milujeme.

Kromě Blizzardu ale byli vždy největší pomocí samotní fanoušci, kteří Jonathanovi v jeho začátcích přispívali na jeho tehdy ještě skromný projekt a umožnili mu vyrůst až do dnešní velikosti.

 

Kdy jste se s Carbot Animations seznámili vy? A jaká část jeho nejnovějšího videa se vám nejvíc líbila?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ales_CZ 20.08.2018 12:50

Na carbot animacích je hodně dobrý, že vystihuje dosti trapný situace, třeba ve WoW s výběrem jména (též mám stejný problém a už ho řeším generátorem jmen a vybírám si z něho), nebo vystihuje takové nedokonalosti, třeba z OW, kde se prase schová za sloup, 2/3 těla je stejně vidět a ultimátka D.Vy ho nezabije. Zkoušel jsem to s kamarádem krátce poté, co jsem ten díl viděl a hned jsme to šli zkusit. Samozřejmě, že to fungovalo

Mixin 19.08.2018 23:20

Carbot prostě nezklame

Zug 19.08.2018 18:32

Magnificent.

Sarder 19.08.2018 17:15

Bohovská parodia

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet