Battle Pet currency - Polished Pet Charm

  datamining    Battle for Azeroth    Pet Battle   
Blizzard zdroj

Jak jste si možná všimli, v poslední aktualizaci bety se battle pet měna změnila. Zde je výpis hlavních změn:

  • Pet Charms se nyní budou jmenovat Shiny Pet Charms. Ty budete získávat děláním pre-BFA battle pet obsahu.
  • Byla přidána nová měna Polished Pet Charms. Ty budou k získání z Battle for Azeroth battle pet obsahu jako třeba z World Questů.
  • Vendoři, kteří budou prodávat battle pet itemy, které budou potřebné k vylepšení petů, budou nyní požadovat Polished Pet Charms. Například vendor Serr'ah v Dalaranu nyní bude chtít Polished Pet Charms. Podobní vendoři, kteří budou prodávat podobné předměty, byli upravení stejným způsobem.
  • Vendoři, kteří prodávají unikátní pety nebo hračky budou i nadále požadovat Shiny Pet Charms. Patří k nim například Giada Goldleash v Dalaranu, která prodává pety a hračky.
  • Pocket Pet Portal předmět, který byl za odměnu z achievementu, kdy jste měli dokončit 30 Pet Battle World Questů na Broken Isles, bude nyní k mání od vendora za Polished Pet Charm. Tohle by mělo zabránit hráčům, aby se cítili nuceni farmit obsah předchozího datadisku. To vám však nebrání questy nafarmit nyní, jelikož toto přijde až z novým datadiskem, takže máte ještě pár měsíců čas.
  • Ultimate Battle-Training Stones budou stát nyní 60 místo 45 Pet Charmů.

Co to pro vás tedy znamená? Všechny předměty, které jsou nějakým způsobem užitečné, budou přesunuty do nového obsahu, abyste nemuseli farmit předchozí obsah. Pokud potřebujete pety ze staršího obsahu, jsou k pořízení skrze nynější pet charmy.

 

Nebojte se Pet Charms využít!

 

Nebudou konvertovány na novou měnu a ani je neztratíte.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet