Beta testování Battle.net desktop client

http://media.wowfan.cz/battlenet_client/BETA/Battlenet_test_logo
Před týdnem byla zveřejněna informace o nové aplikaci, která by měla nahradit stávající launchery a všechny sjednotit do jedné aplikace. Blizzard pokračuje v testování a pro zájemce bude možnost beta testování. Máte-li zájem být součástí tohoto beta testu, můžete v nastavení beta profilu svého účtu vybrat některou nebo všechny hry z Blizzard universa. Jak je obvyklé, pozvánky budou rozdávány ve vlnách.
Blizzard zdroj

Kdy beta test začne? Jak se mohu do beta testování dostat?

Beta testování je nyní v plném proudu. Pokud se chcete účastnit testování, pak je potřeba splnit několik podmínek, abyste mohli být vybráni. Ujistěte se, že jste si vytvořili BattleTag a pak se ve vašem battle.net účtu v nastavení beta profilu přihlaste do testů z Warcraftu, StarCraftu nebo Diabla. Pokud jste se již někdy hlásili do beta testování, pak již nemusíte znovu a jste automaticky zařazeni mezi uchazeče.
Jaké platformy a jazyky budou podporovány?
Battle.net desktop aplikace je dostupná pro Windows a Mac v angličtině, španělštině, brazilské portugalštině, francouzštině, němčině, italštině, ruštině, polštině, tradiční čínštině a korejštině.
Jaké regiony se mohou zúčastnit?
Hráči v Americe a Oceánii, Evropě, Korei a Taiwanu se mohou zúčastnit beta testování. Hráči v Číně se nebudou moci testů zúčastnit. V budoucnu bude zveřejněno více informací a plánů o Battle.net desktop aplikaci pro Čínu.
Jsou informace z testování důvěrné?
V beta testování není žádné NDA (dohoda o důvěrných infromacích). Všichni, kteří budou pozvání do testování, mohou pořizovat screenshoty a diskutovat o aplikací. Účastníci mohou Blizzardu poskytnout zpětnou vazbu na beta test fóru.
Jak funguje patchování her skrz Battle.net desktop aplikaci?
Když jste přihlášení do aplikace, tak automaticky stahuje a instaluje updaty pro všechny podporované hry a to hned jak budou dostupné. Bude možné patchovat pouze jednu hru a pokud budete chtít další, pak musí být první proces pozastaven.
Které hry budou podporovány?
Pomocí Battle.net klienta budete moct spustit Diablo III, StarCraft II a World of Warcraft. Klasické Blizzard hry jako Diablo II, StarCraft a Warcraft III nejsou momentálně podporovány, ale spekuluje se o možnosti přidání těchto her v budoucnu.
Chci používat původní launcher pro některou z mých her. Jak to mám udělat?
V průběhu bety bude možné používat specifické launchery pro hry pouze pomocí odinstalace Battle.net desktop aplikace. Dokud bude Battle.net desktop aplikace nainstalována ve vašem systému, nebudete mít přístup k World of Warcraft, StarCraft II, nebo Diablu III prostřednictvím standardních launcherů.
Můžu se přihlásit do Battle.net desktop aplikace na více počítačích? Ano, ale budete odhlášeni v případ přihlášení z jiného počítače. Budu mít stále přístup k Battle.net stránkám v internetovém prohlížeči?
Ano, stránky Battle.netu zůstanou stále stejné. Battle.net desktop aplikace poskytuje pouze rychlý přístup ke hrám a editování nastavení accountu bez otevření prohlížeče.
Budou všechny launchery případně updatovány na Battle.net desktop aplikaci?
V budoucnu bude muset mít každý hráč her od Blizzardu tuto aplikaci. Aplikace nahradí individuální launchery ke hrám World of Warcraft, Starcraft II, Diablo III a bude sloužit jako brána k novým Blizzard hrám. Všichni hráči budou v předstihu informováni o oficiálním vydání aplikace.



Naposledy upravil/a Astra 13.06.2013 v 21:31:19.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

14.06.2013 18:17

nevim ja pouzivam primo wow-64.exe launcher trva moc dlouho nez se spusti mezitim uz nacitam charakter do mapy

Kubys1 12.06.2013 15:32

Jsem na to zvědav. Mám rád nové věci. Snad mě vyberou :-)

Ellendway 12.06.2013 09:26

Hromovapest
Něco jako máme na gameparku.Princip bude vesměs stejný nebo podobný.No já osobně jsem spokojenej s nynějším launcherem na wowko.Diablo spustim taky v pohodě.Zase instalovat další spouštěče...legrace. :-)
On tento program v podstatě nahradí kompletně Lauchery, takže bude pouze tento. A ruku na srdce... Real ID chat ve Windows? Prosím, chci to hned!

Hromovapest 12.06.2013 08:26

Něco jako máme na gameparku.Princip bude vesměs stejný nebo podobný.No já osobně jsem spokojenej s nynějším launcherem na wowko.Diablo spustim taky v pohodě.Zase instalovat další spouštěče...legrace. :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet