Blizzard banoval nelegální prodejce

  Ban    Blokace    Ban hammer   

Máte pocit, že vás Blizzard nevidí, když děláte ve hře něco, co nemáte? To jste možná na omylu. Těsně před začátkem velkého závodu v Tomb of Sargeras přišel Blizzard s radikálním řešením problému, který hru trápí již delší dobu. Zablokoval mnoho účtů z důvodu porušování herních pravidel.

 

Tyto akce se jednou za čas dějí a již několikrát zasáhly i známější guildy, kterým tak Blizzard určitým způsobem zkomplikoval progress v novém raidu. Poslední větší blokace účtů přišla letos v březnu. Tehdy bylo afektováno i několik ruských guild.

 

Ač nemáme tentokrát žádné informace o tom, že by byla poškozena nějaká guilda, která se uchází o světová prvenství v závodě Tomb of Sargeras, bylo zablokováno mnoho účtů, přes které se prodávaly nebo zprostředkovávaly herní výhody, jako třeba čištění raidových instancí, prodávání předmětů, achievementů, PvP umístění a další věci za reálné peníze.

 

Blokace a případné sledování herních účtů se děje pouze za předpokladu, že výše zmíněné věci nabízíte za reálné peníze. Pokud chcete prodat například nějaký předmět za herní měnu, tedy zlaťáky, nemusíte se bát, že by byl váš účet zablokován nebo jakkoli postižen.

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bretys 01.07.2017 09:40

Není nic jednoduššího než to prodat za goldy a na dalším accountu prodat výše zmíněné goldy A pokud člověk není totální dřevo tak to dokáže prodat i bez banu....

Pronet 30.06.2017 20:28

Já na tom třeba nevidím nic špatného. Pokud ti ten hráč za to zaplatí.. Tak co?

01.07.2017 21:53

Akorat ze podle licencnich podminek nejses vlastnikem uctu, ale blizzard ti ho pouze povoluje vyuzit, a tim ze nekomu strelis goldy tak dle myho nazoru se dopustis rozkradani a nasledne i prodej ciziho vlastnictvi.

29.06.2017 15:35

jen tak dal v cisteni tyhle hracsky spiny

Vatt'ghern 29.06.2017 09:46

Už bylo na čase

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet