BlizzCon 2016 - Co nás čeká?

http://hearthstone.cz//pictures/images/blizzcon-2016/blizzcon-2016
Již zítra v noci začne očekávaná akce v americké Kalifornii. V pořadí desátý BlizzCon bude stejně jako každý rok obsahovat nálož novinek ze všech her od Blizzardu. Těšit se můžeme také na novinky z World of Warcraft. Co nás ovšem čeká? Na co se můžeme těšit? Podívejte se společně s námi na program, který na nás čeká. V programu je mnoho setkání s autory nejrůznějších knižních příběhů, novel a také setkání s komunitou významných hráčů. Tato setkání v seznamu neuvidíte, protože se budeme soustředit na to nejdůležitější a nejzajímavější – novinky, příběhy z vývoje a případně i Q&A. Kompletní seznam včetně jiných her můžete najít na oficiálních stránkách BlizzConu. Samozřejmostí je také každoroční živý přenos, který pro vás zprostředkováváme. Tento rok jsme pro všechny fanoušky připravili webovou stránku BlizzCon.cz, na které naleznete živé textové přenosy ze všech her a důležitých událostí, které se na BlizzConu stanou. Po přenosu se můžete také těšit na fotky a nejspíše i krátký článek o tom, jaké to na BlizzConu je. Stejně jako loňský rok jsme vyslali na tuto epickou akci jednoho z našich redaktorů.

První den – pátek 4. listopadu

20:00 – 21:00 The Art of World of Warcraft Členové World of Warcraft Art týmu se sejdou, aby společně s hráči diskutovali o tom, jak a kde získávali inspiraci pro Legion. 21:00 – 22:00 Warcraft: Your Class! Your Champions! Váš příběh. Vaše povolání. Vaši Order Hall šampioni! V této hodinové přednášce se bude mluvit hlavně o hrdinech z Order Hall. 22:45 – 23:45 World of Warcraft: Legion – What’s Next Invaze je teprve na začátku. Vývojářský tým v této „WoW hoďce“ představí další pokračování Legion příběhu a dozvíme se, co na nás čeká! 1:15 – 2:15 World of Warcraft Engineer's Workshop Zjistěte, co se děje pod pokličkou a podívejte se, co je potřeba k tomu, aby byl Azeroth plný života a příběhů.

Druhý den – sobota 5. listopadu

18:00 – 19:00 World of Warcraft Art Co se skrývá pod grafikou World of Warcraft? To prozradí Eric Braddock, Cole Eastburn a Fanny Vergne. 21:00 – 22:00 World of Warcraft: Legion – Design Retrospective Tým World of Warcraftu se podívá na vývoj hlavních věcí v datadisku Legion. Podívejte se, jaké byly hlavní záměry, co se nepovedlo a co se plánuje do budoucna. 22:30 – 23:30 In-game Cinematics – The Cutscenes of Legion Pokud vás zajímá, jak se tvořila herní videa pro Broken Shore, demon huntery a další klíčové věci ve hře, rozhodně by vás měla zajímat tato přednáška. 23:00 – 24:00 World of Warcraft Level Design Ely Cannon a Matt Sanders budou mluvit o tom, jak se tvoří lokace ve World of Warcraft. 24:00 – 1:00 World of Wacraft QA World of Warcraft tým bude zodpovídat otázky návštěvníků, ale také tazatelů z Twitteru, fóra nebo Facebooku. Bude vybráno mnoho otázek z herního příběhu, zón, dungeonů, raidů a mnoho dalšího.


Naposledy upravil/a Bellatrix 03.11.2016 v 17:06:00.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet