BlizzCon 2018 - Classic WoW

  wow classic    blizzcon 2018    vanilla   

Blizzard zveřejnil bližší informace ohledně dema WoW Classic, které bude dostupné účastníkům i majitelům virtuální vstupenky po dobu BlizzConu 2018 a krátce po něm. Pokud máte zakoupenou virtuální vstupenku nebo se festivalu přímo fyzicky účastníte, dostane se vám pocty vyzkoušet si jako první na světě staronovou verzi WoW vanilly, která spatří světlo světa v podobě Classic serverů. Ty pojedou na patchi 1.12: Drums of War.

 

Demo bude dostupné od 2. do 8. listopadu. Pokud vlastníte virtuální vstupenku, budete si moci demo stáhnout skrze Battle.net aplikaci a zahrát si ho z pohodlí domova.

 

V příslušném bluepostu Blizzard píše, že jejich cílem už od začátku projektu WoW Classic bylo to, aby zůstali co nejvěrnější staré podobě WoW z let 2005 a 2006, a že se tuto ideu snažili vtisknout i nadcházejícímu demu. Zároveň je třeba mít na paměti, že opravdu nejde o nic víc než demo – obsah bude limitovaný. Dostupné budou POUZE dvě zóny, Westfall pro Alianci a Barrens pro Hordu. Deadmines ani Wailing Caverns však k dispozici nebudou. Hlavním ohniskem dema má být outdoorové questění. Milovníci PvP se budou moci  věnovat jedině duelování.

 

Všechny postavy budou začínat na levelu 15 (abyste si mohli plnohodnotněji vyzkoušet talenty a profese) a maximální dosažitelný level bude 19. Zároveň si ale budete moci vytvořit více postav a vyzkoušet si tak různé kombinace ras a class.

 

Zároveň bude limitovaný čas, po který budete moci demo hrát. A to z toho důvodu, že Blizzard chce dát příležitost co nejvíce lidem, aby si demo vyzkoušeli, a servery nejspíš zatím nejsou stavěné na větší nápor. Proto budete po určitém (prozatím nespecifikovaném) množství času odlognuti, aby se uvolnilo místo pro dalšího hráče. Veškerý váš progress se však bezpečně uloží a později budete moci pokračovat tam, kde jste skončili.

 

Jelikož demo bude integrované do Battle.net aplikace, můžete klidně využít místní chat a přizvat si své přátele. Blizzard rovněž myslel na podporu širokoúhlých monitorů, a vám tak dobře známé zóny tak budou vypadat stejně, jak jste byli zvyklí, jenom větší!

Zároveň se Blizzard postaral o lepší zapezpečení vůči botům a cheatování.

Podpora 32-bitových klientů byla odstraněna.

 

Vlastníte virtuální vstupenku a hodláte si vyzkoušet demo WoW Classicu? Jste spokojení s množstvím obsahu, které bude podle všeho k dispozici, nebo jste čekali něco víc?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kastroll 24.10.2018 10:07

hrál jsem když nedávno spustili K3..dostal jsem se na 39 level po několika dnech expení.. už to prostě nemá ten wow efekt jako před 13 lety. chápu to halo okolo..ale vydrží max čtvrt roku.

Horm 24.10.2018 07:44

Ještě že jsem si letos virtual ticket nekoupil. :-) Celkem dost peněz za dva bannery a pláště. Vím, že tam byla možnost koukat na spoustu povídání, ale za tuhle cenu je toho stejně hodně málo. A to demo je spíš demíčko a ještě tě kdykoli mohou odlognout. :-)))) Trochu podpásovka.

Gareth 24.10.2018 07:07

Mě osobně to vůbec neláká. Ono stačí si to sem tam zahrát na free servrech.

HonkL 24.10.2018 08:12

Chápu tě ono je taky občas si užít v posteli s gumovou ženou než opravdovou

Gareth 24.10.2018 08:40

@HonkL: zase tolik se to od sebe neliší, dneska to už mají vychytané. A myslel jsem to jako na vyzkoušení...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet