Burning Crusade Classic nejspíš vyjde 1. června

  burning crusade    classic    launch   

Blizzardu se možná opět podařilo předčasně leaknout důležité informace – tentokrát je to datum spuštění Burning Crusade Classic. Podle reklamy, která některým uživatelům vyskočila v Battle.net aplikaci, Burning Crusade Classic vyjde 1. června.

Informace se okamžitě začala sdílet na Redditu, kde však zároveň někteří uživatelé podotkli, že může jít o předpřipravený článek a datum v něm uvedené je jen placeholder. Další varianta je, že šlo o původní plán, který se mohl posléze změnit, jelikož by se toto datum nestíhalo. Koneckonců, jak moc pravděpodobné je, že BC Classic opravdu vyjde už za měsíc, aniž bychom doteď měli oficiální oznámení vydání? Zcela vyloučit se to však rozhodně nedá... A proto je bezpochyby lepší být připravený!

Také je možné, že datum 1. června je rezervováno na spuštění pre-patche, nikoli samotného datadisku.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Reeki 05.05.2021 13:51

Hele zeptám se jako jantar, když vyjde TBC, tak classic servery zaniknou a všechny servery budou jen TBC ?

Lockdaar 05.05.2021 15:32

Dostaneš možnost si vybrat, jestli chceš se svojí postavou pokračovat do BC nebo jestli s ní budeš chtít zůstat na Classicu - případně pokud budeš chtít mít svoji postavu na obou verzích (jak na Classicu tak na BC), tak tam se bude platit nějaký poplatek za zkopírování postavy

WitekCZ 05.05.2021 20:25

Viz https://www.wowfan.cz/clanek/wow-classic-novinky-za-17-tyden-2021

Šéfredaktor WoWfan.cz

Dikz 04.05.2021 20:01

hlavne at to neni jako s Naxxem vysli Shadowlands a do classicu Nax ve stejny den
tak doufejme ze se Blizz ponaucil

kritik 04.05.2021 15:56

I kdyby to bylo nakonec později tak začíná být skoro jistý že TBC vyjde dřív než patch 9.1
Ono to dává logiku do TBC nepřidávaj žádnej novej obsah jenom ladí technický věci, kdyžto 9.1 je typickej content patch , kde v ptr skoro každej týden něco přidaj a vypadá to dost na dlouho než bude opravdu 9.1 tak by to byl asi chytrej tah vydat TBC co nejřív aby lidi neutekli z wowka uplně když neni ted co dělat an i v retailu ani v classicu. To je takovej panic button, lidi nam hromadně ruší sub tak když už nestíhame vydat brzo 9.1 tak honem rychle jim dáme aspoň tbc

Teda já osobně se zdaleka tolik netěšim na tbc jako to bylo v případě classicu hlavně při vědomosti jaká komunita to hraje ........ no aspoň si solo vylevluju 60-70 ale asi by se musle stát zázrak abych u toho zustal i potom, ale pro lidi co to nehráli neco co raidujou to by může být zajímavý to jim neberu, ale u mě to žádnej hype nevyvolává ..

Martins911 04.05.2021 15:02

Spíše půjde o ten pre-patch vždyť bychom ho jinak měli 2 týdny

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet