Byla odhalena Baa’l, démonická koza!

  Daa'l    Pet    Tajemství   

První velké tajemství Battle for Azeroth bylo objeveno! Postarala se o něj komunita WoW Secrets Finding na Discordu. Komunita odhalila, jak získat démonického peta Baa’l.

 

Pro získání této démonické kozy se budete muset vydat na oba nové kontinenty. Obrňte se trpělivostí, bude to chvilku trvat.

 

Speciální poděkování patří komunitě WoW Secrets Finding a Zygor Guides.

Seznam kapitol

Souřadnice a script ke sledování postupu

Ve spoileru níže naleznete všechny souřadnice, na které se musíte vydat. Pokud preferujete psaný návod, pokračujte dál a svůj postup si ověřujte pomocí následujícího scriptu:

/run local N,t={"SCROLL","1","2","3","4","5","6","7","8","9","10","11","12","13"},{52819,52809,52810,52818,52817,52816,52815,52814,52813,52812,53632,

53633,53634,52827}for s,k in pairs(N)do d=IsQuestFlaggedCompleted(t[s])print(k,"=",d and "Y" or "N")end

Souřadnice

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

Speciální předměty

Můžete si také pořídit hned několik předmětů, které vám ulehčí cestování po nových kontinentech. Předměty nejsou povinné!

 

Hearth of Darkness - Nazmir

První zastávku si udělejte v Nazmiru, na citadele Hearth of Darkness. Naleznete na ni The Conspicuous Note, která na vás vybafne: „Begin at the beginning“.

/way Nazmir 46 54 Bridge

/way Nazmir 51 59 Conspicuous Note

Drak'thul's Hideout - Broken Shore

Ano, první část nás poslala na úplný začátek. Vzpomínáte, když jsme u Drak’thula začínali s odhalováním prvního tajemství v Legion.

/way 37 71 (tyto souřadnice použijte, až budete na Broken Isles)

Pokud by se stalo, že vám bude zavazet Drak’thul, zkuste na něj kliknout a promluvit si s ním. Případně můžete použít item #116268 nebo item #127840.

Hook Point - Boralus

V jeskyni schované za sítí v Boralusu skrývá další oblázek, na který je potřeba kliknout. Oblázek jako takový má mnohem jasnější barvu bez podlaha v jeskyni, takže by neměl být problém s jeho hledáním.

/way Boralus 49 40

 

Atal'dazar - Zuldazar

Další oblázek je skrytý v neinstancované verzi Atal’Dazar v Zuldazaru. Tentokrát se dá opravdu říct, že je oblázek skrytý velice dobře, takže místo popisování, jak jej najít, se můžete podívat na video, které to dobře popisuje!

/way 31 35 (použijte až v Zuldazaru)

Gol Osigr - Drustvar

Třetí oblázek je schován za vodopádem v Gol Osigru v Drustvaru. Nejjednodušší cesta do jeskyně je vyšplháním hory blízko Arom’s Stand. Poté stačí z vrcholu vodopádu spadnout o jedno patro dolů a za vodopádem naleznete skrytou jeskyni.

/way Drustvar 34.60 55.05

 

Tortaka Refuge - Vol'dun

Čtvrtý a rozhodně ne poslední oblázek je schován ve Vol’dunu, přesněji v Tortaka Refuge. Po dosednutí na zem u flightmastera skončte dolů na skály a následně na strom. U stromu naleznete vchod do malé jeskyně.

 

V jeskyni je Krolusk, který vás může jednoduše zabít. Pokud tedy potřebujete, zkuste si s sebou vzít například item #116268 nebo item #127840.

/way Vol'dun 63.21 21.33

 

The Great Sea - Stormsong Valley

Další cesta nás čeká do Stormsong Valley, přesněji k Shrine of the Storm, kde je v jeskyni ukrytý další oblázek.

/way Stormsong Valley 69.3 9.4 Cesta

/way Stormsong Valley 68.33 10.5 Vchod do jeskyně

 

The South Seas - Nazmir

Další část tajemství je ukryta až za hranicí Zandalaru a bude potřeba, abyste si s sebou vzali například item #133755 s spell #201948 nebo item #6372, pomocí kterých se dostanete na místo mnohem rycheji. Počítejte s tím, že budete dostávat fatique poškození, takže si zkuste vzít i nějaký ten potion na životy.

/way Zandalar 54.54 7.3 Na zádi lodi

 

Proudmoore Keep - Boralus

Z moře zpět na pevninu, tentokrát do Boralusu. Je potřeba vejít do zahrad Proudmoore Keepu a najít vchod, který je ukrytý mezi živým plotem a keřem. Poté stačí vejít do sklepení a oblázek na vás bude čekat za jedním z barelů a krabic.

/way Boralus 37 80 Ve sklepě za barelem a krabicemi

 

Western Watch - Drustvar

Tentokrát budete muset v Drustvaru ukázat své lezecké umění. Je potřeba se dostat k jeskyni, která je u majáku. Oblázek je u vstupu do jeskyně, nikoli v jeskyni.

/way Drustvar 18.27 7.21 Jděte na toto místo

/way Drustvar 17.15 6.4 Blízko vstupu do jeskyně

 

Kennings Lodge - Tiragarde Sound

Opět je potřeba dostat se do jeskyně, která je hlídaná. Oblázek naleznete téměř na konci jeskyně kolem hromady masa. Pro snadnější přístup do jeskyně můžete použít například 127840.

/way Tiragarde Sound 75.43 70.65

 

Waterfall Cave - Tiragarde Sound

V Tiragarde Sound ještě chvilku zůstanete. Na východní straně zóny je jeskyně s vodopádem, do které je potřeba se dostat. Největším překvapením bude to, že na zemi je hromada oblázků, ale pouze jeden z nich je správný. Tím správným je ten v poslední místnosti pod listem papíru.

/way Tiragarde Sound 80.23 19.59

 

Seaweed Cave - Boralus

Aby těch jeskyní nebylo málo, tak tentokrát je potřeba jít do Boralasu, do jeskyně, která je pod vodou. V jeskyni je opět několik oblázků, na které nejde tentokrát kliknout. Ten správný je schovaný pod hromadou listí. A ještě jeden menší tip. Pokud chcete, zkuste si s sebou vzít item #97919, půjde to pak mnohem lépe.

/way Boralus 10.01 82.59

 

Fatigue Cave - Vol’dun

Další oblázek je opravdu daleko od břehů Vol’dunu. Oblázek je ukryt kupodivu opět v jeskyni. Pod vodou. Zase.

 

K doběhnutí na správné místo budete potřebovat buď vodního mounta nebo mounta, který umí chodit po vodě. Případně postačí i potion, který vám to dovolí. Zvolením správné cesty se také vyhnete tomu, abyste dostali zbytečné fatigue poškození. Nejjednodušší bude všechno vysvětlit pomocí videa.

/way Zandalar 45.87 3.78 Začátek cesty

/way Zandalar 47.7 -3 Resetování Fatigue

/way Zandalar 55.72 -10.21 Jeskyně

 

Tentokrát se po kliknutí na oblázek objeví text:

(Something is carved into the stone)

 

Heckler of the Murkiest Thugs, sheathe your

Bat and remove the Keg Cork, Wot?

Colossal's Fall - Frostfire Ridge

Blížíme se do finále! Poslední oblázek obsahoval text: „Heckler of the Murkiest Thugs, sheathe your Bat and remove the Keg Cork, Wot?“, který komunita dekódovala do věty: „Get back to work“. Neptejte se jak. Je to jedno. Asi. Právě díky této větě se také dohledalo NPC npc #84506 ve Frostfire Ridge.

 

Blízko #84506 naleznete Baa’l. Pro snížení životů je potřeba vyvolat Uunu, kterou jste mohli získat v předchozím datadisku. Pokud úkolovou linii nemáte hotovou a chcete se vám ji dělat, můžete si pozvat jakéhokoli kamaráda, který Uunu má.

/way Frostfire Ridge 62 22

 

A co bude dál?

Po vyvolání Baa’l se objeví nápis: „Souls fEast on enDless shrieKing, in darKNess they writhe and scream, yOu WiLl join thEm, toGether forEver morE!“, ze kterého pomocí vytažení velkých písmen dostaneme: „SEEK KNOWLEDGE“.

 

Vše odkazuje na item #162690. Ale o tom zase příště. Přesněji v dalším článku.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Popcorn308 25.08.2018 10:51

jinak chci upozornit hráče že pokud nemáte PETA na lvl 25 tak poslední úkol neuděláte holt nehraju vůbec pet battl a nakonci jsem byl mile překvapen jak jsem tomu věnoval hodinu určitě a pak bum kozu neporazím D

Zullis 25.08.2018 10:28

Děkuju za sepsání, tyhle secret výzvy co blizz vymýšlí jsou fajn zpestřením. Jen běžný smrtelník ve hře málo kdy něco normálně postřehne, natož aby to dovedl splnit bez návodu. I tak je docela vždy překvapivé, že někdo to vždy objeví a o to víc v jak krátkém intervalu. A to mě napadá, že asi díky úniku informací z dev. oddělení, nebo datamining hodně pomáhá. Každopádně, myslím že by bylo oceněné, kdyby tu na stránce u vás byla třeba záložka pro tyhle výzvy skryté, aby bylo vše po kupě a člověk mohl třeba mrknout, pro kterou obětuje nervy kvůli lákavé odměně. Myslím že takových skrytých věcí už je hodně a budou přibývat. Kdyby tedy jste sepsané články o těchto věcech měli někde v jednom bylo by to fajn. Nevím zda třeba jste o tomhle petovi např. psali, ale nevyhledal jsem ho u vás a taky by se třeba hodil přidat mezi takové články https://starfall.cz/sun-darter-hatchling/ .

Aileanach 27.08.2018 09:24

Tohle neni moc o dataminingu nebo uniku informaci, spis o tom, ze za timhle ucelem existuje discord server o nekolika tisicich lidech, kterej tyhle veci resi... a tohle mi prijde jako jeste jedna z tech jednodussich hadanek, kterym prisli na kloub

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet