Call of the Scarab (21. - 23. ledna)

  call of the scarab    silithus    holiday   

 

Call of the Scarab je herní event připomínající otevření bran Ahn'Qiraj ve vanille. Event trvá od 21. do 23. ledna a je nyní k dispozici na amerických i evropských realmech.

 

Event se odehrává v Silithu. Vaším úkolem bude jménem své frakce sbírat itemy (commendations). Frakce, která během trvání svátku nasbírá více, zvítězí a její vlajka bude vlát nad branami Ahn'Qiraj až do dalšího Call of the Scarab – tedy celý rok.

Také jde o skvělý způsob expení pro alty.

 

Silithus je kvůli patchi 7.3.5 fázovaný – pokud jste už porazili Argus the Unmaker v Antoru, odemkla se vám nová verze Silithu. Pokud potřebujete přístup do staré verze lokace, promluvte si s npc #133263.

 

Pro kompletní guide ohledně tohoto eventu můžete zamířit sem.

 

Sbírání Commendations – suroviny, World questy, Twilight camps

 

Tím, že budete plnit nejrůznější úkoly v Silithu, obdržíte Alliance Qiraji Commendation nebo Horde Qiraji Commendation. Získejte pro svoji frakci co nejvíc!

 

Sbírání masa

NPC npc #117434 nebo npc #117433 od vás vykoupí nejrůznější druhy masa (vždy po 20 kusech). Za každé odevzdání získáte 20 Commendations.

 

World Questy

Veškeré tyto WQ přidávají +500 reputace s frakcí Cenarion Circle, kromě quest #45654 (ten dává +1000 s Brood of Nozdormu).

Call of the Scarab

Twilight Cultist camps

V zóně najdete čtyři tábory kultistů Twilight's Hammer: Twilight's Run Cave, Twilight Outpost, Twilight Post a Twilight Base Camp. V každém táboře najdete wind stones, pomocí kterých můžete přivolat rozličné bosse. Z těchto bossů padá velké množství Commendations (v řádu stovek).

Z Twilight kultistů vám také mohou dropnout zajímavé itemy: item #143855, item #143857, item #143858 nebo item #20404.

 

Mounti

 

Novinkou roku 2018 jsou mounti item #151625 a item #151626. Ty nelze získat jinak než během tohoto eventu. Mounta si můžete pořídit u NPC npc #15701 nebo npc #117433 za jeden item #143865. Abyssal Crests padají z bossů vyvolaných v Twilight táborech.

Ovšem pozor: tito mounti se nezařadí do vaší sbírky mountů. Jde o itemy k použití, které vám zůstanou v inventáři, a vydrží vám 7 dnů.

 

Jak se vám event líbí? Budete se snažit, aby vaše frakce zvítězila?  A pamatuje ještě někdo z vás původní otevírání bran Ahn'Qiraj? Podělte se o své zážitky!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet