Call of the Scarab - Qiraji mounti

  call of the scarab    datamining   

Kolik z vás navštívilo Ahn'Qiraj? A kolik z vás využívá jednoho ze čtyř mountů, kteří se dají použít jen uvnitř raidu? Já osobně Ahn'Qiraj navštívila naposledy, když jsem lovila peta Anubisath Idol, který mi relativně brzy padl. Ale zpět k tomu, proč o tom mluvím. 

 

Datamineři z WoWheadu každý den nalézají nové modely a nedávno narazili na revamp modelů právě zmíněných hmyzáků. Zda se budou dát naučit trvale či budou použitelní jen v souvislosti s micro-holidays Call of the Scarab, se ještě neví. Texty tomu ovšem napovídají.

 

 

Blue Qiraji War Tank

  • The Qiraji War Tank byl viděn jen během Call of the Scarab. Znamená to, že se tyto smrtící stvůry znovu derou na světlo světa?

  • Zdroj: World Event: Call of the Scarab

Red Qiraji War Tank

  • Qiraji War Tank byl viděn jen během Call of the Scarab. Znamená to, že se tyto smrtící stvůry znovu derou na světlo světa?

  • Zdroj: World Event: Call of the Scarab

Black Qiraji War Tank

  • The Qiraji War Tank byl viděn jen během Call of the Scarab. Znamená to, že se tyto smrtící stvůry znovu derou na světlo světa?

  • Legacy

Co si myslíte vy? Jsou to jen updatované staré modely mountů, nebo na těchto budeme moci jezdit během micro-holidays Call of the Scarab?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Oisin 06.12.2017 21:12

Nejsou to třeba mounti dostupné jen v novém bg?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet