Červen 2016 ve World of Warcraft

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news10
Červen bude určitě zajímavým měsícem a to hlavně díky dlouho očekávanému filmu, který se na plátna kin dostane již tento měsíc. Tím to ovšem nekončí. K filmu je také mnoho doprovodných akcí a ani hra samotná nezůstává v postranní. Pojďme se tedy společně podívat na to, co nás čeká a nemine ve slunném červnu.

Warcraft film

Čekalo se opravdu dlouho. Několikrát jsme byli svědky toho, jak se málem začalo točit. No a nyní je to opravdu skutečné. Předpremiéra Warcraft filmu přichází do kin již 8. 6. 2016 (Cinema City) a je opravdu na co se těšit! Společně s příchodem prvního filmu byly do hry přidány i čtyři předměty, které vám mohou pomoci s transmogem. Ani BlizzFan nezůstal pozadu a společně se skupinou nadšenců z Kina v Kostýmu chystáme fanouškovské promítání Warcraftu. Vše se uskuteční 10. 6. 2016 v hostivařském kině Premiere Cinemas. Cena lístku je stanovená na 140 korun.

Filmový soundtrack

Pokud toužíte po skvělém soundtracku, který doprovází filmové zpracování Warcraftu, můžete si jej za necelých 10 dolarů pořídit na iTunes. Zda z jakéhokoli důvodu nemůžete iTunes používat, máte ještě možnost využití SoundCloudu. Za soundtrackem stojí Ramin Djawadi.

Midsummer Fire Festival

Oslavte příchod léta! V průběhu června a července můžete napříč Azerothu a Outlandu rozsvítit duše padlých hrdinů a odvrátit přicházející zlo. Každoročně jsou vybráni nový strážci, kteří mají za úkol udržet oheň při „životě“. Na hráče čeká mnoho zajímavých úkolů, plno zábavy a achievementů. Událost probíhá od 21. června do 5. července. Více o herní události Midsummer Fire Festival můžete najít v našem článku.

Věděli jste, že…?

20. června to bude deset let, co byl otevřen první Naxxramas. Hráči se tak mohli postavit hordě nemrtvých, kteří chtěli zotročit celý Azeroth. První verze Naxxramasu je do dnes považován za nejtěžší raid, který byl ve hře. Jak to ovšem bylo? Přečíst si můžete například článek Naxxramas 40 - Byl to opravdu nejtěžší raid?, který se věnuje obtížnosti raidu.

Herní události

Červen bude plný herních událostí a hned dvakrát se podíváme do starších dungeonů. Hráči mohou také využít týdnu, ve kterém získají nějaké ty Apexis Crystals navíc. Samozřejmostí jsou také Aréna Skirmishes.
  • 1. června – 7. června – Timewalking Dungeon Event: Northrend
  • 8. června – 14. června – Apexis Crystal Bonus Event
  • 15. června – 21. června – Arena Skirmishes Bonus Event
  • 22. června – 28. června – Timewalking Dungeon Event: Cataclysm


Naposledy upravil/a Hanzias 06.06.2016 v 15:22:19.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet