Dočkáme se někdy WarCraftu 4?

/pic/uploaded/bude_w4

O WarCraftu 4 se mluví prakticky od té doby, kdy vyšel datadisk k WarCraftu 3 - Frozen Throne. Nejvíce se však o něm na internetu debatuje poslední dva roky a mnoho hráčů WoWka, kterým se nelíbí, jakým směrem se ubírá příběh, čekají na W4, jako na spasení.

Greg Street, hlavní designer, se opět rozpovídal, tentokrát pro Strategy Informer.

No, World of Warcraft tým je zaneprázdněn pracemi na World of Warcraft a jediný RTS tým, který máme, má plné ruce práce se StarCraftem 2. Nemáme teď prostředky pro práci na něčem takovém.

Takže snad začne Blizzard pracovat na WarCraftu 4, jakmile dokončí práce na všech rozšířeních StarCraftu 2. WarCraft 4 ovšem stále nebyl oficiálně potvrzen. A jak se na to díváte vy? Myslíte si, že W4 vůbec vyjde? A pokud ano, tak kdy?



Naposledy upravil/a Wrent 08.12.2010 v 18:16:54.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

WillieBirkin 08.12.2010 14:52

No WoW po 300 letech? By vypadalo zajímavě.. Po nalogování do hry by se každý objevil kamerou před hrobečkem? Zatím všechny svoje série posouvají dál, tak jsem zvědavý, jak se postaví k tomu, až jednou budou muset některou ukončit. I když třeba W4 jako takové zakončení celého příběhu by mohlo fungovat dobře.

BRAINIAC 08.12.2010 14:30

Ragnak
.., ale nějakou novou strategii od Blizzardu bych si nechal líbit =D
a SC 2

Mikeel 08.12.2010 13:52

No nevim, jak by to udělali. Přerušili by chod WoW, aby mohli příběhově navázat s WC 4? Zatímco by běžel, udělali by vývojáři další datadisk k WoW nebo by udělali WoW 2? Myslim, že Blizzard určitě nechce, aby se hry křížily, každá dějově jinde. Představte si to, hrajete Cataclysm, najednou přijde WC 4, příběh se posune úplně jinam od Cataclysm. Dohrateje WC 4 a vrátíte se zpět k WoW Cataclysm? Zpátky k událostem, před dalším vývojem děje? Ovšem, je tu ta možnost navázat s dalším datadiskem na WC 4, ale to by se ve Wow přeskočila jedna celá etapa děje. A vytváření WoW 2 by bylo zase zbytečné, když mají už celý svět vykonstruovaný!

Ragnak 08.12.2010 13:42

Já osobně doufám, že Warcraft 4 bude. WoW je sice super, ale nějakou novou strategii od Blizzardu bych si nechal líbit =D

Rahl 08.12.2010 13:15

tady na stránkach někdy pred rokem vyělo vyjádření že w4 je potvrzen i s nějakýmy obrazky a videem

Argus 08.12.2010 12:13

Nevím jestli výjde, ale modlím se za to.-D Maj na čem stavět a byli by pitomci, kdyby toho nevyužili. Vím, že ted maj asi plný ruce práce s Cataclysmem, SC2, Diablem III a možná tím spekulovaným novým PostWoW MMORPG.-D, ale Blizzardi nejsou blbí, vědí, jak z nás vytáhout prachy:-D, takze já myslím ze War4 bude. Nevím kdy, ale rekl bych tak +- od pěti let, aby si nedělali konkurenci pro SC2, stejně War3 je furt ještě docela chytlavej:-D Navíc víme, jak dlouho se čekalo mezi War2 a 3 (ale čekání stálo za to. A pak by mohli udělat třeba WoW2 (třeba WoW po 300 letech.-D)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet