Dočkáme se vůbec Warcraft IV?

http://wowfan.cz//pic/news/wodnews10
BlizzCon neznamená samozřejmě jen představování novinek, ale také možnost vyzpovídat klíčové osobnosti Blizzardu. A kdo může být cennější než samotný Mike Morhaime? Herní magazín Game Informer měl možnost vyzpovídat dlouholeté CEO Blizzardu a otázka samozřejmě padla také na Warcraft IV. Jsem si jistý, že se mezi námi najde opravdu mnoho fanoušků RTS her, kteří by pokračování úspěšného Warcraft III uvítali, ovšem Mike Morhaime se vyjádřil poněkud jinak: „Milujeme RTS hry, ovšem v současné době se soustředíme na vývoj StarCraft II a chceme i nadále podporovat a vyvíjet naši MOBA hru Heroes of the Storm.“ Mike Morhaime ovšem později v rozhovoru také řekl, že: „Jsem rád, že je kolem Warcraft IV plno vášně a hráči se zajímají, zda hru vydáme. Rád bych jednou v budoucnu Warcraft IV viděl, ovšem v současné době to není náš cíl.“ Debaty kolem čtvrtého pokračování úspěšného RTS se vedou téměř pořád a mnoho z nás doufá, že se na BlizzConu něco dozvíme. Zatím marně. Na druhou stranu současný příběh je vyprávěn ve World of Warcraft a osobně bych si asi těžko představil, že by dokázali v Blizzardu vše poskládat do sebe tak, aby to dávalo nějaký smysl. Co si o tom myslíte vy? Co byste ve Warcraft IV rádi viděli?


Naposledy upravil/a Bellatrix 09.11.2016 v 17:10:26.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Heakler 13.11.2016 22:22

Sir Finley Mrrgglton
Tak toto je naozaj nádherná predstava. Nevedel som , že niečo takéto chcem, kým si to nepovedal
Na to, že jsem tu myšlenku spravil na koleni, tak se mi ta představa taky hrozně zalíbila Ach.. zase mám co vytvářet ve W3 Editoru D

Sir Finley Mrrgglton 13.11.2016 14:35

Heakler
Takže kampaně za Elfy, Draenei, Troly a Démony. Já bych byl rozhodně pro.
Tak toto je naozaj nádherná predstava. Nevedel som , že niečo takéto chcem, kým si to nepovedal Ale inak, mám isté pochybnosti hraničiace s istotou, že nič také sa nestane, nakoľko nie sú schopný dať Hero Trolla ani do HotS ani do HS a jediného veľkého trollského hrdinu spratali z povrchu azerothského tou najpotupnejšou možnou smrťou aká existuje... radový bezmenný démon -_-

Metiu 13.11.2016 13:18

Áno aj Nie. Vidávať W4 je nezmysel. Wowko funguje a príbeh pokračuje. Raz keď možno o pár rokov sa táto hra prestane hrávať, a servery sa budú pomali vypýnať (k čomu raz isto príde), Tak vtedy bude mať význam spraviť W4 - povedzme ako záver príbehu, ktorý sa vo wow nedokončil

11.11.2016 15:47

MegaRatchet:na argus se pude behem nejakyho aptche v legii takze pocitam ze toho lore zrovna o tom bude dost

Dav6 10.11.2016 18:58

Jelikož dnes už nejsou RTS tak populární jako dříve tak není dobré mít dvě. Takže je jasné že dokuď bude nějak aktivní SC2 tak nebude W4 o tom jak navázat příběh to vůbec není

Heakler 10.11.2016 15:36

To je dobrý nápad, pomocí Warcraft IV ukázat lidem Kalimdor před rozdělením a Elfí říši s Válkou Prastarých, Argus před obsazením Legií a cestování Draenei až k Draenoru, hrát za jeden z trolských kmenů v době jejich velkých říší a nakonec hra za démony z Plamenné Legie, něco jako hra za Pohromu. Takže kampaně za Elfy, Draenei, Troly a Démony. Já bych byl rozhodně pro.

MegaRatchet 10.11.2016 10:49

MegaRatchet
Souhlasím Války Prastarý to mohlo jít jako kampan Warcraftu IV. Emigarace Velena a jeho věrných z Argusu. Sargerasuv boj s démony.
jako kampaně Warcraftu IV.

MegaRatchet 10.11.2016 10:48

Randy
Súhlasím, že by bolo ťažké umiestniť W4 medzi lore, ale taktiež by mohlo mapovať dávnu minulosť, ktorú sme vo WoW ešte nevideli, alebo vedľajšie príbehy, ktoré do WoW spracované neboli.
Souhlasím Války Prastarý to mohlo jít jako kampan Warcraftu IV. Emigarace Velena a jeho věrných z Argusu. Sargerasuv boj s démony.

Randy 10.11.2016 09:56

Súhlasím, že by bolo ťažké umiestniť W4 medzi lore, ale taktiež by mohlo mapovať dávnu minulosť, ktorú sme vo WoW ešte nevideli, alebo vedľajšie príbehy, ktoré do WoW spracované neboli.

twice 10.11.2016 07:05

Nějak nechápu co by bylo nesmyslné na tom, kdyby W4 vycházelo z loru s kterým přišlo WoW a jen určité události rozvádělo do většího detailu. V takovém velkém universu by se určitě našlo místo na vyprávění dalšího příběhu třeba i se známými hrdiny. Kupříkladu WoW zatím vůbec nepracovalo s válkou prastarých ještě před rozdělením světa warcraftu. Chce to mít jen dostatek fantazie a nehledat pouze důvody proč by to nemohlo jít.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet