Fantastičtí peti a kde je najít - 1. část

  Pet battles    Bonkers    Unborn val'kyr   

Ať už pety sbíráte jako Pokémony do sbírky a nikdy je úplně nepoužijete, nebo je hledáte hlavně kvůli skvělým kombům do soubojů, může se jednoduše stát, že o velké spoustě z nich nevíte. Nevíte, kde je sehnat, nevíte, že existují, nebo jste na ně úplně zapomněli. Rozhodla jsem se proto začít se sérií článků, kde se podíváme na zoubek petům, kteří se dají získat neobvyklými způsoby, mají velmi vzácný spawn nebo pro jejich získání musíte něco udělat.

 

Jubjub

Na tuto prapodivnou žabičku jsem narazila, když probíhal Darkmoon Faire. Prohledávala jsem, které pety vlastně ještě nemám. Náhodou jsem narazila na npc #14867, u které nebyl označen vendor ani to, že by se dala chytat. Zapátrala jsem a nakonec jsem našla informace, které jsem potřebovala. Jakmile Darkmoon Faire znovu přijede zpět do vašeho města, nebo alespoň jeho průvod, zajděte do aukce, kupte alespoň 10 item #11325 a vydejte se na ostrov, kde se celá pouť koná. Za stánky s jídlem (55.9, 70.7) se nachází orka Morja, která hledá svého ztraceného mazlíčka. Po rozkliknutí dialogu vám prozradí, že Jubjub se ztratila, protože došlo item #11325, které je těžko k sehnání a žabka se vydala hledat další.

Jubjub naleznete na 59, 63, jak pobíhá kolem. Položte před ní pivo a žabka se k němu rozeběhne, aby ho vypila. Váš úkol? Nalákat žabku na pivo tak, aby došla až k Morje (pozor, jedno si musíte nechat na konečný quest). Jakmile se tak stane, orka vám dá quest, kde vám za odměnu nabídne vajíčko Jubjub výměnou za další Dark Iron Ale. Do inventáře vám tak spadne item #19462, které se líhne 7 dní a poté získáte svou Jubjub.

 

Bonkers

Pokud si vzpomínáte na zone #6757, byl zde nespočet rare elit, které dropovaly mounty, pety nebo další vzácné věci. item #104202 však není jedním z nich. K jeho získání se musíte vydat do malé jeskyně na souřadnicích 57.8, 42.6 na Timeless Isle. Tam najdete opičáka se jménem npc #72007, který prodává za Timeless Coin jedinou věc: item #101538. Klíč, který otevírá truhly všude okolo něj. Za dob Mists of Pandaria to byla skvělá možnost, jak získat equip, jelikož z nich padaly různé části zbrojí, které se mohly přeměnit v equip přesně na vaši classu a specializaci. Též z truhel padaly Timeless Coins. A v neposlední řadě, pokud jste měli velké štěstí, z nich padal i item #104202.

Clockwork Gnome

Tenhle pet dá zabrat. Padá z Archaeology. K jeho složení potřebujete sice jen 100 Dwarf Archeology Fragments ale... kdy se vám npc #48609 ukáže, toť otázka. Sesbírat fragmenty už není taková hrůza, ale někdo může mít na Archaeology pěknou smůlu. Můžete dát dohromady hodně trpasličích artefaktů, ale narazit na gnoma může stát hodně úsilí. Obejít se bez něj nejakou dobu můžete, ale jakmile už ho získáte, zjistíte, že se vám pekelně hodí. Jeho schopnosti Build Turret a Repair už mi nejednou v boji zachránily kůži. Nicméně, pokud se považujete za Trade Prince, můžete si ho koupit i v aukci. Ale to už postrádá ten efekt.

 

Unborn Val'kyr

Jedním z mých nejoblíbenejších petů je rozhodně npc #89135. Nedávno jsem totiž objevila úžasné kombo se npc #70451, po kterém už nemám problém s žádnými elitními pety. A vsaďte se, že tohoto roztomilého anděla smrti chcete taky. Jenomže není úplně jednoduché ho najít. Spawnuje se totiž jen na určitých místech na Northrendu, a to velmi náhodně. Místo nějakého přepisování kót si dovolím do článku hodit obrázek mapy z celkem hezky popsané příručky z WoWheadu, jak val'kyru získat. Pokud chcete, příručku si projděte. Když jsem však peta našla, měla jsem vyhráno; musíte si jen dávat pozor, abyste ho nezabili. Jakou bude mít kvalitu, je ve výsledku jedno. Můžete ji upravit různými kameny. Věřte však, že trpělivost se vám vyplatí. Já na tohoto peta nedám dopustit.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zug 10.10.2017 18:50

Unborn Val'kyr je jeden z nejvíc cute battle petů. Ten týden farmení byl worth it... byla by to jen polovina, ale když jsem jí konečně spotnul tak jí sebral jiný hráč, podruhé jsem jí omylem zabil Iron Star combem a potom jsem jí pro změnu zas nemohl vůbec najít.

BenBelatrix 10.10.2017 15:03

Prima článek - jen další ;-D Tyhle pety už mám, ale zrovna se trápím s Searing Scorchling - taky docela obtížné k získání...

Esperanta 10.10.2017 17:47

Budu s tím pokračovat. Už jen chci konečně dokončit tamery z Broken Isles, sbírám to už nějakou dobu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet