Hearthstone obsahuje „offline“ mód

  Offline    Battle.net    Spekulace   

Díky dataminingu víme vždy mnoho novinek ještě dříve, než jsou vůbec oficiálně vydány a představeny. A právě díky dataminingu můžeme sledovat, že Blizzard aktivně hledá způsoby, jak dodělat několik let slibovanou „offline“ funkci na Battle.net.

Dočkáme se konečně offline módu?

 

Webová stránka Hearthpwn, která se věnuje Hearthstonu, si všimla, že se v souborech nové aktualizace objevilo i několik informací o nových textech, které budou přidány do hry. Jde o texty, které upozorňují hráče, že je momentálně ve hře neviditelný a nemůže zasílat zprávy nebo soupeřit proti jinému hráči.

 

GLOBAL_FRIENDLIST_CHALLENGE_BUTTON_IM_APPEARING_OFFLINE You can't challenge {0} right now. You are set to appear offline.

GLOBAL_CHAT_SENDER_OFFLINE You are currently offline.

GLOBAL_CHAT_SENDER_APPEAR_OFFLINE You may not send chat messages while you are set to appear offline.

 

Offline mód je velice žádanou funkcí a Blizzard již několikrát vydal prohlášení, že na této funkci pracuje, ale že musí vyřešit hned několik problémových faktorů. Problém by mohl nastat například ve World of Warcraft, kde mnozí z nás mají v guildě přátele, které máme i jako RealID nebo BattleTag přátele – vypadalo by velice podivně, kdyby byl hráč offline na Battle.net, ale online ve hře.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet