Květen 2016 ve World of Warcraft

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news10
Máme tady konečně květen, což znamená, že si venku užijeme více teplejších dní a také bude ve Warcraftu co dělat. Rozhodně se můžete těšit na další herní události, ve kterých na vás čeká Children's Week a několik bonusových událostí.

Herní události

Children’s Week – Týden dětí Jednou za rok se v Orgrimmaru, Stormwindu, Dalaranu a Shattrath City objeví možnost oslavit týden dětí. Celý týden můžete pomáhat dětem z dětských domovů. Je na vás, abyste ukázali opuštěným dětem, jaké to je, být hrdinou! Navštivte jedno z výše zmíněných měst a udělejte radost některým dětem. Během tohoto týdne můžete také získat několik unikátních petů - Mr. Wiggles, Egbert, Peanut, Sleepy Willi, Curious Oracle Hatchling a Curious Wolvar Pup.
» Přečtěte si celý článek o Children’s Week «

Věděli jste, že…?

Před devíti lety, přesněji 22. května 2007 byl otevřen raid The Black Temple a hráči se tak mohli utkat s několika bossy, jako například Teron Gorefiend, Illidari Council nebo samotným Illidanem Stormragem. Tento raid je mnoha hráči do dnes považován za ten nejlepší, který byl kdy vydán.

Herní události

Ani květen nebude výjimkou! Ve hře bude několik herních událostí, které vás na nějaký čas zabaví a pomohou k získání posledních potřebných předmětů.
  • 27. března – 2. května – Arena Skirmishes Bonus Event
  • 4. května – 9. května – Timewalking Dungeon Event: Burning Crusade
  • 11. května – 16. května – Battlegrounds Bonus Event
  • 18. května – 23. května – Dreanor Dungeons Bonus Event
  • 25. května – 30. května – Pet Battle Bonus Event

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet