Leaknutá WoD mapa - alternativní Lordaeron?

http://media.wowfan.cz/uploaded/WoD_Lordaeron
EDIT: Bohužel jde pouze o neoficiální model editing, mapa se v souborech hry ve skutečnosti nevyskytuje.
Mapa původního, nezničeného Lordaeronu je něco, co byste v datech Warlords of Draenor nejspíš nečekali. A přesto tam je. Pravý, nefalšovaný, hrdý, majestátní Lordaeron, který nenese ani jediný šrám budoucích válek. Pokochat se můžete v tomto videu - a že se rozhodně je čím kochat.
Zbývá jediná otázka: co tam ta mapa dělá? Proč byl vytvořen původní, neponičený Lordaeron? Co se v něm bude dít, čeho v něm budeme svědky, pokud se opravdu objeví ve hře? A neříkal náhodou Blizzard, že alternativní Azeroth nebude součástí obsahu WoD? A co na to Jan Tleskač? A především - co na to vy, vážení čtenáři?

Naposledy upravil/a Bellatrix 17.01.2015 v 00:18:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 18.01.2015 20:18

I když je to fake, stejně to někdo vytvořil a vypadá to úžasně!

FrantACs 18.01.2015 19:39

Nic ve zlym... ale je to fake. Je to modelovane Pinkhair Machinima.

18.01.2015 18:01

legionnaire: by sme spis mohly se silvanas nahanet arthase jak bude utikat na northrend

legionnaire 18.01.2015 16:54

vedel by som si to predstaviť ako nejake scenario alebo dung. Povedzme Gul'dan otvorí portál do alternatívneho Azerothu priamo do Lordaeronu. Malá skupina dobrodruhov ho pôjde zastaviť a uzavrieť portál aby neskazili ďalší svet... A alternatívni azerothčania (kráľovstvo hipsterov) zistia, že tu niesu sami.

cerberos 18.01.2015 15:01

Beeda2004
WoD je zatim pekna sracka, furt hromady bugu, nemluve o naprosty nude, pandaria byla mnohem zabavnejsi i pres ty otravny daily questy,
Zatím s tím hodnocením WoD počkej ještě není celé,taky mě Pandaria ze začátku nudila a pak jak jsem napsal je pro mě MoP nejlepší datadisk po BC a zakladu WoW,ale jinak bych ten Lordareon ve WoD co tu ukazujou to bych neuvítal,jedině v jak to psali níže v Cavern Time....

18.01.2015 12:15

WoD je zatim pekna sracka, furt hromady bugu, nemluve o naprosty nude, pandaria byla mnohem zabavnejsi i pres ty otravny daily questy,

corpsen 17.01.2015 21:40

bude tam scénář, nedělejte z toho zase kraviny..

orbitaak 17.01.2015 18:44

Zas a znova.. je to len FANMADE Lordaeron... Nic z dielne blizzardu!

HadesIII 17.01.2015 17:46

Upřímně, podle teorie alternativních vesmírů, kterých se Blizzard nejspíše drží, by měl takovýto Azeroth exisotvat. Bez orků, nemrtvých, staré i nové Pohromy, Ner'zhula, místo, kde vysocí elfové stále slouží alianci, místo, kde horda neexistuje... A zatím se mi zdá, že Draenor tu bude jen na chvilku, i když se po něm jmenuje celý datadisk. Vždyť co tak koukám Iron Hord je už pomalu na kolenou. A proč se v Draenoru nelítá ani na lvl 100? :PJe mi jasné, že tohle jsou asi jen má nevyslyšená přání, ale jen si to představte! Jak jinak se vrátit do doby, kdy byly ještě datadisky perfektní (tBC, WotLK), než odstranit Cataclysm a vrátit se na místo, kde planeta ještě fungovala normálně. Navíc by tím asi vyrazili dech každému hráči a Tadá! WoD je nejlepší datadisk celé série (tedy za předpokladů, že bude fungovat ). A ani to nemusí být celý Azeroth. Stačí jen od Arathi nahoru kromě Quel'Thalasu. Chcete epičnost? Bum, tady je!

lightsoulx 17.01.2015 17:37

Já si myslim že to je oficiální ale neboť to není ve hře tak si s tim asi nemohli tolik vyhrát nebo schválně použily věci z vanilly jako vzpomínku na staré časy.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet