Létající mounty v BC, Profese v BC, galerie

Udělal jsem oba reparáty, i z matika, i z mechaniky a tudíž postupuju s mojí milovanou třídou do třetáku. Takže opět mám čas na web, takže tu máme várku novinek :P Dost řečí a rovnou k věci ->

V datadisku Burning Crusade nebude nouze o mnoho nových věcí a Blizzard aby nadchl své fandy, tak pouští do světa stále více informací. Už dlouho se ví o létajících mountech a profesích, avšak konkrétní článek máme až teď a vdečím za to wowczsite, že nám je zapůjčila. Ještě bych rád připomněl že pod logem webu jsou tlačítka, kterými přepínáte mezi WOW a BC .. tím se pak mění menu vlevo :P K té dnešní Burning Crusade aktualizace přikládám jeden "pravý blizzardovský nefalšovaný bloodelfovský wallpaper". Ostatních 109 Offic wallů najdete na odkaze Galerie - Wallpapery - Official :))


A v naší Galerii ještě zůstaneme a to proto, že jsem se konečně rozhodl dát na web jednu galerku, kterou už mám dlouho na HDD. Jedná se o screeny s absolutně excelentní grafikou. Je jich celkem 31 a najdete je v Galerie - Screeny - Ymba VGA.


To pro dnešek vše ... mějte super náladu jako já a buďte free :D
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet