Magnataur

magnataur rasa sou obrovští, podobají se mamutovi skříženým s obrem, vždyť jsou vysocí 20-30 stop a váží 15-20 tun. To jsou Magnatauři. Nikdo neví odkud se tato rasa vzala, ale proslýchá se, že mají předky kentaury, dryády a další křížence ras. Brann Bronzebeard věří, že jsou vázáni jistou mírou k nějakému bohovi, ale není dost důkazů, aby se tato skutečnost dala potvrdit. Magnatauři nikdy nehráli velkou roli v historii v humanoidní společnosti, ale je zde potenciál to v průběhu let změnit.

Historie


ejich historie je obestřena závojem tajemství, které se dosud nepodařilo odhalit, ale ví se, že jednu chvíli, byla jejich rasa dominantní. Objeveny byly i zbytky magnataurských království. Stavby byly surové a s nevyvinutými moderními standardy. Několik ranných spisů z kultury lidí ukazují, že několik jedinců rasy Magnataur bylo drženo v zajetí a využíváno jako otroci.

Kultura


rtivá většina Magnataurů jsou děsiví válečníci, který svých obřích klů využívají jako zbraně.
Magnatauři jsou nepochybně nejnebezpečnější rasou Northerndu, ne-li světa. Mnoho magnataurů se nikdy nenaučí číst nebo psát, včetně mnoha šamanů, kteří se v jejich stádech také nacházejí, a proto je velmi málo psané historie o jejich rase.
Žijí v jeskyních, ovšem někteří si dokáží postavit i jednoduchý dřevěný domek. Když však přišel čas a magnataurové se museli stěhovat, rozbořili jejich město jak jen to šlo (a že byli důkladní). Proto se neví jak žili. Nenašli se zbraně, nádoby, zkrátka nic.
Snad nedokonalejším výrobkem magnataurů jsou dřevěné či kovové klece, kde drží vězně, kteří jsou pak zaživa spálení v ohni jako oběti rituálu.

Vůdcem stáda je obvykle největší a nejsilnější jedinec. Ve stádu, kde síla znamená všechno, poslouchají právě toho, kdo je z nich nejsilnější a může je tak ohrožovat na životě.
Magnataurové jsou odjakživa kanibalové, kteří si nevytvořili potřebu zásob jídla. „Outsideři“ jejich stáda jsou v časech hladu většinou zabiti a sežráni. Jejich přirozeným nepřítelem jsou draci. Dále vědí, že jsou pro ně nebezpeční i nemrtví (také zjistili, že nechutnají moc dobře). Zajatce často okamžitě zabijí, ale pokud má něco, co by jim mohl nabídnout, nechají ho žít – což je vzácnost.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Intalyday 07.09.2022 08:17

<a href=https://cheapcialiss.com/>buying cialis online safe</a> This product s label may have been updated

Niobé the Iron 17.07.2010 12:42

Co ty víš; třeba je tam legie našla, a většinu z nich si vzala a změnila do démonické podoby.

Goak 27.01.2010 13:12

Podobají se pánům pekel jak byl Mannoroth Magtheridon a takoví.............................

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet