Method World First Argus video

  Antorus    Method    First Kill   

Je to teprve pár dní zpátky, kdy byl ukončen světový závod o první tři místa Mythic Antorus, The Burning Throne, který s přehledem vyhráli Method, kteří obsadili první místo. Jak si guilda s posledním bossem datadisku Legion poradila, se můžete podívat v následujícím videu.

 

 

Na druhém místě závodu skončila guilda Экзорсус a na třetím Memento.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akari 19.12.2017 20:07

Zajímalo by mě co Blizzard zamýšlel tímto soubojem, už podle nastaveného enrage, se jedná o dost krátký boj, když vezmeme v úvahu, že last bossové bývají zpravidla ty nejdelší souboje v raidu (tento Methodu trval tak 10 minut a 40 sekund a enrage byl 11 minut).
Já jsem toho názoru, že Blizzard tady udělal velkou chybu, že se rozhodl oddělat celou jednu fázi a nijak to zásadně nevykompenzoval.
Jasně, na Guldanovi Mythic oddělali první fázi, ale souboj to by pěkně dlouhý, i bez té první fáze to Exorsusus zabil za 16 minut a i následující KJ měl těch 14 minut. Můj názor je ten, že měli nechat tu 3 fázi, nebo udělat místo jedné secret fáze rovnou dvě secret fáze. No nic, počkám si na rozhovor/vyjádření těch dvou nejlepších guild a uvidím, co si myslí oni.

Athanel 19.12.2017 19:31

Je to nějaké divné , kde je Sco ?

Uax 19.12.2017 19:25

nechci vypadat jako hnidopich, ale video je z heroicu...

Bellatrix 19.12.2017 19:50

Opraveno, díky.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet