Mists of Pandaria Talent Calculator, Fan Arty, Daily Blink

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news16

Aktualizace talentové kalkulačky

Zarhym do světa nedávno přes Twitter zprávu, že se pracuje na další aktualizaci talentů pro Mists of Pandaria. Zda-li jste ještě neviděli talent calculator, můžete to napravit na oficiální stránce Mists of Pandaria.
Zarhym zdroj

Pracujeme na aktualizaci webové talentové kalkulačce Mists of Pandaria. Věci jsou stále v pohybu, ale doufáme, že se vám změny budou líbit.

Kung Fu Pandaren

Dnes při diskuzi s Garnem, redaktorem portálu Diablofans.cz, jsem byl upozorněn na zajímavé video, který bylo vytvořeno skoro rok předtím, než byl MoP ohlášen. Samozřejmě to nic neznamená, protože autor se odvolává na to, že s Blizzadem nemá nic společného.

The Daily Blink

Web The Daily Blink zná snad každý. Hanzik pro vás přeložil ten úplně nejnovější, který se soustředí na detailnější vysvětlení odchodu 100 tisíce lidí za poslední čtvrtrok.
The Daily Blink

World of Warcraft Fan Art

Tento týden byla aktualizovaná World of Warcraft Fan Art galerie.
World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art


Naposledy upravil/a Astra 12.02.2012 v 16:33:15.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Havekar 12.02.2012 21:53

Caro
porad dokola ta sama pisnicka ... Blizz tohle a Blizz tamto a stoji to za prd a uz to neni wowko a jde to do pr... a pandy!
Tim si to docela přesně shrnul,protože je to pravda.Blizzard umí udělat skvělé hry,a jak už tu bylo řečeno níže,nějak znejistěli a furt se ptají fanoušků,Jemonže fanoušci o tom moc neví a vždycky si stěžují a to je ten kámen úrazu.

Caro 12.02.2012 20:52

porad dokola ta sama pisnicka ... Blizz tohle a Blizz tamto a stoji to za prd a uz to neni wowko a jde to do pr... a pandy!

Gustafa 12.02.2012 20:12

Snad první věc, kterou si naspal se kterou naprosto souhlasím

Bulimik 12.02.2012 20:05

Hm, balancování pve je ten největší důvod, proč je pvp v hajzlu...

sardras 12.02.2012 19:48

Bulimik
Můžeš postnout profil na armory, ať všichni vidíme tvůj imba skill v pvp, když tvrdíš, že roguny ani trochu OP nejsou?
Přesně, promiň, ale nevěřím v pro mě zajímavou diskuzi. Ale můžu tě uklidnit, že jsem casual hráč, s podprůměrným skillem. naštěstí je takových většina, takže mě PvP pořád baví a kvůli tomu, že dostávám a to je často, nebudu chtít nerfnout každou vlassu co se na mě špatně podívá. Z 1k, 100 jich má lepší skill, talenty nebo equip, no a co, s 800 dalších si zábavně zahraju a o to jde, a těch posledních 100 prostě PvP zkouší poprvé v životě. A hra není jen PvP, ale v PvE nikdo o nerfování nemluví, že ano. .-)

Anstriber 12.02.2012 19:47

možná by bylo dobré udělat talenty na pve a na pvp tj hráč si vybere co chce hrát a pak už jen si to naklika jak potřebuje

Bulimik 12.02.2012 18:58

Můžeš postnout profil na armory, ať všichni vidíme tvůj imba skill v pvp, když tvrdíš, že roguny ani trochu OP nejsou?

Gustafa 12.02.2012 18:56

sardas, ale t talenty na MoP nebyli ani zdaleka hotové to co ted vydají je jejich další verze to samé bylo na cata nejdřív představli koncept až později je updatovali. Podle mě ted se blizzard fanouškama řídit nemůže a ani to nedělá.

sardras 12.02.2012 18:52

Ellendway
Na jednu stranu většina lidí nadává, že Blizzard neposlouchá fanoušky a kazí hru, jakmile se odhodlají a chtějí přepracovat talenty, tak je to najednou špatné. Zajímavé...
Těžce pochybuji, že 10 Mil nadává, ani z těch, kolik to oznámili, 200k to všichni nebudou. Podle mě kazí hry tím, že poslouchají fanoušky. To že uměli udělat hru pro většinu, už párkrát dokázali a vůbec nechápu jejich chuť si nechat do toho kecat nějakou minoritou, která o tom většinou nemá ani šajn.Dali betu Diabla 3 a jak to dopadlo, lamy je seřvali a oni to teď ladí. Prostě neznám případ, kdy si tvůrci nechali kecat do herních mechanismů a hra by měla úspěch. To že si můžou vyřvat přidání třeba zlaté přilby, to fanouškům přeju.Už teď většina cítí, že monk bude strašnej. Stejně jako při posledním patchy, řvali nadšením tankové nerfnutí v PvP, jupí, konečně, super. Teď mlčí, protože pro ně se nic nezměnilo, pořád od nich dostávají na budku. Co to teď letí? Jo, ty roguny, zrušit je, říkám zrušit je... prostě k smíchu.

Gustafa 12.02.2012 18:49

Jak upravují? snaží se balancovat hru a musí balancovat PVE a PVP zároven a to prostě nejde vybalancovat najednou musí nejdřív vidět co to udělá ingame. Ale to je fuk Haters gonna hate. Lidi si budou stěžovat pořád.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet