Mythic +19 DHT bez healera?

  Mythic    Dungeon    Darkheart Thicket   

S příchodem Nighthold se začíná objevovat plno nových rekordů v Mythic+ dungeonech. Nedávno byla pokořena 25. úroveň v časovém limitu a teď se objevila skupina, která dokázala vyčistit 19. úroveň dungeonu Darkheart Thicket, aniž by potřebovala healera!

 

Skupina ve složení rogueho, huntera, demon huntera a dvou paladinů dokázala dungeon vyčistit v časovém limitu a jako bonus získat ještě dvě další bedny.

 

 

Co si o tom myslíte vy? Je správné, aby něco podobného bylo vůbec možné?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Anketa

Jakou úroveň Mythic+ jste pokořili?





djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 1114 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Sabimpatt 30.05.2023 02:00

As one of many international states that signed the convention, the Holy See was asked to specify the measures put in place to ensure no priest accused of sexual abuse is allowed to come into contact with children <a href=http://acialis.pics>cialis reviews</a> I m new to the site and just started ttc this month

Metiu 20.02.2017 19:25

Ja si myslim, ze je uzasne, ze v tejto hre mozu vznikat podobne "rekordy". Taknovaci Warlock bol tiez super, alebo to ze dali ten raid v 5 ludoch. Respekt

tkrejc 20.02.2017 10:03

přesně když je šikovná skupina tak toho jde zvládnou poměrně dost. Teď jsme takhle prošly Halls of Valor, sice jen mythic, ale průměr ilvl byl 860. tank heal byl pala a ostatni jsme byli mage, 2x warlock, warr.

sw1tchCZ 20.02.2017 09:48

Tož tankovací warloci na Pandarii byli taky dost cool

A co teprv progress guildy Druids of Azeroth skrz Nighthold

EmperorNight 20.02.2017 08:51

Njn a chudáci healeři zas nebudou mít co žrát....:-D :-D

Cherios 20.02.2017 06:17

Pametám si, že jedna grupa z nemecka dokázala vyčistiť rejt len s DKčkama. Takže ano. V tejto hre nieje všetko uplne zaškatulkované a ak sa najde partia šikovných ludí, ktorý dokážu využiť potenciál svojej klasy ,tak prečo nie.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet