Mythic Eternal Palace – začíná boj o world first

  eternal palace    raid    progress   

Dnes se spustil 8.2 raid Eternal Palace na Mythic obtížnosti. A světové guildy tak budou opět bojovat o dosažení prvenství v pokoření celého raidu.

 

Mezi hlavní favority patří několik známých jmen. Guilda Method, která v minulosti ukořistila world first v Uldiru i Dazar'aloru, zatímco v Crucible of Storms skončila druhá, samozřejmě bude jako vždy streamovat svůj progress. Method ve svém streamu navíc bude poskytovat pokrytí dalším guildám z Evropy, Ameriky i Asie, z nichž některé se v minulosti rovněž umisťovaly dobře v žebříčcích Mythic obtížností – jde např. o guildy Alpha, vodkaz, Big Dumb Guild, Aversion, From Scratch, Ji Tian Hong či Skyline.

Tento stream pojede 24/7.

 

 

Další dvě úspěšné guildy, Limit a Pieces, budou raidovat pod záštitou Red Bull Gaming Sphere v Londýně. Limit skončili druzí v Mythic Uldiru i Battle of Dazar'alor, Pieces byli čtvrtí v Battle of Dazar'alor a vybojovali si world first v Crucible of Storms.

 

 

Aktuální progress

Aktuální progress je následující: celkem osm guild má poražené první tři bosse, první tři guildy v aktuálním žebříčku jsou Big Dumb Guild, Limit a Midwinter. Uvidíme ale, jak se žebříčkem zamíchá to, až zítra nastoupí do klání i evropské guildy.

Progress Mythic Eternal Palace můžete sledovat zde.

 

Mimoherní drama

Pokud světový progress sledujete pravidelně, možná víte, že i Method dříve streamoval pod Red Bullem a díky své popularitě a úspěchům mu dělal solidní reklamu. Pak však podle všeho začal mít Red Bull až příliš velké plány, chtěl začít progress streamovat na svém vlastním kanále a přímo na něm vydělávat. Na to však Method nepřistoupil a bude si nadále streamovat své snažení na svém Twitchi. Určitou roli bezesporu sehrálo i to, že Red Bull dle vyjádření Sco, guild mastera Methodu, finančně nijak nevypomáhal těm hráčům, kteří se museli na pořádanou akci sami dopravit z velkých vzdáleností. (zdroj)

 

Guildy pod streamem Methodu i samotný Method tak stojí v ještě ostřejší opozici proti Limit a Pieces, které streamují pod Red Bullem, což celý závod o world first oproti běžné situaci poněkud ozvláštňuje.

 

Na koho sázíte v tomto závodě o world first?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet