Mythic Nighthold - From Scratch a Gul'dan video

  Nighthold    Mythic    Progress   

Francouzská guilda From Scratch dokázala zabít Gul’dana jako čtvrtá na světě. Na internet mezitím uniklo video ze souboje s Gul'danem. Autorem nahrávky je shadow priest Velinart. Na uniknutý záznam se na Twitteru omluvil.

 

From Scratch potřebovala k zabití bosse 315 pokusů, což je o něco méně, než potřebovala guilda Serenity. Na druhou stranu potřebovala francouzská guilda více času. Což není ovšem nic podivného, protože mnoho světových guild raiduje naplno pouze první dva týdny, poté čas strávený v raidu klesá o několik hodin méně.

From Scratch a jejich screenshot ze zabití Gul'dana.

 

Ukázalo se také, že hráči měli problém se zabitím osmého bosse, stejně jako například Method. Star Augur vydržel 319 pokusů. Guilda potřebovala 296 pokusů k zabití předposledního bosse, Elisande.

 

Guilda také na Twitteru uvedla, že Nighthold byl zatím poslední raid, ve kterém útočila na přední světové příčky. From Scratch se nyní trochu stáhne, protože si hráči chtějí užít hru i z jiného pohledu. Tomb of Sargeras bude tedy závod, ve kterém From Scratch nejspíše neuvidíme.

 

 

Co na video a souboj s Gul'danem říkáte?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 14.02.2017 16:38

BTw nejen From Scratch neuvidime v pristim zavodu, guilda Midwinter ta konci uplne s raidovanim, kdyz si to uvedomite jakej gring ap pridava patch 7.2 tak se neni moc co divit, ano pro vetsinu hracu je to ap mysleno ze vydrzi cely datadisk a tak nejak dotika samo, cas to vyresi, ale pokud chcete byt konkurenceschopni na tyhle urovni, tak to potrebujete mit na maximalni urovni v dobe kdy vyjde novy content, to plati hlavne pro dps, coz se rovna pro tyhle guildy zase stovky hodin farmy mythic+ aby vubec meli nejakou sanci, mluvili o tom i Exorcus ze pripravovali 2 mesice na zavod kterej pak trval 10 dni, a jakmile vyjde 7.2 muzou jet zase nanovo .. nekdy mi prijde ze nekdo v blizzardu ma trosku problem domyslet dusledky svych cinu, podle me by se rozhodovat melo primo v raidu a ne podle toho kdo stravil vic hodin v mythic+ nebo kdo mel vetsi stesti na legendarky a nebo je to blizzardu uplne jedno nejaky top guildy mu nic nerikaj a zameri se spis na "LFR audienci" no pak by to cely davalo vetsi smysl ...

Akari 14.02.2017 19:02

Tak o tom, jak špatně je dnes nastaveno hardcore raidování ví každý, kdo se o to aspoň trochu zajímá. Jasně, vždy to bylo o gearu, času stráveném v raidu, ale dneska to je i o tom času stráveným mimo raid, třeba v Cata, MoP i WoD jste mohli lognout 15 minut před raidem, dnes musíte lognout několik hodin před raidem a ještě spamovat mythic+ dungeony. A i když stačilo lognout před raidem, tak to na úrovni neztratilo.
Já to prostě nechápu, Blizzard se snaží více a více přizpůsobovat casuálům, ale na hardcore hráče kašlou, proč prostě nemohou udělat mythic raid tak, aby tam byl eliminován prvek grindu a nebo aspoň co nejvíc snížit ty nároky na úroveň například Cataclysmu, MoP. To je možná ten problém, že se tak dlouho snažili tu hru přispůsobit casuálům, až úplně zapomněli, že tu je i jiná komunita.
Pokud v tom bude Blizzard pokračovat, což zatím dělá, tak ty závody už nebudou moc o tom skillu, ale spíš o tom, kdo si udělá z wowka druhé zaměstnaní.
Nejlepší by bylo, kdyby na toto téma vedli diskuze s tím vedením top guild, oni mají představu jak by to nejlépe vypadalo, ale to nedělají a na Blizzconu nemají čas, protože jsou tam důležité otázka ohledně pet battles....

Akari 14.02.2017 19:37

Pokud by prostě chtěli nechat současný systém, tak by tomu mohli dat nějaká omezení, která by pomohla usnadnit živt hardcore hráčům.
Například...
1. Itemy z mythic+ dungeony, nepřekročí ilv, který padá v heroic raidu.
2. Itemy z WQ nepřekročí ilv, který padá v normal raidu
3. Artifact power mají týdenní limit, který by se rovnal například projití deseti mythic+ na úrovni 7. Navíc by se artifact power dávali do všech specializací
4. Místo konkrétích legedárních itemů, by padaly "legendary shards" a za ten by si pak člověk koupil legendární předmět, který chce.

Akari 14.02.2017 13:59

Porušili takové to nepsané pravidlo, že video zveřejní jako první guilda ta, která vyčistila instanci první, což Exorsus chtěl udělat jak zabije Guldana aspoň 5 guild, teda pokud jsem to četl správně.

Se soupeření o world first si vůbec nemůžeme být jistí, jestli se ke guildám jako From Scratch nepřidá ani Exorsus, v rozhovoru s nimi bylo i to, že se o tom sami mezi sebou bavili.
Vůbec bych se nedivil, kdyby to tak nakonec dopadlo, protože Legion je oproti předchozím datadisku mnohem náročnější na čas, před tím snad jediné, co museli dělat tak jsou split raidy + legendární quest line, což nebylo zas tak náročné jelikož většina věcí se sháněla přímo v raidu.
Dnes tu máme vedle split raidů také mythic+ dungeony, random legendární itemy, WQ a hlavně artifact traits, které nám ještě v 7.2 přidají, abychom se nenudili.
Prostě daleko více aktivit jak maximalizovat gear, což ty top guildy dělat musí a bohužel si myslím, že v Legionu je toho až přehnaně moc a odrazuje to mnoho skvělých hráčů.

Divím se, že Blizzard udělal něco takvého, koneckonců tu hru obecně zjednodušují a tato udělají náročnější, teda spíš pro casualy to ještě více zjednodušili a pro hardcore hráče ještě více stížili.
Například můj kámoš, má ilv890, takový ilv padá v Nighthold heroic, ale on sám nemá dole ani EN, ToV, NH na normal, jak je to vůbec možné, že on má větší ilv než já, hráč, který má dole heroic EN, ToV a Nighthold na normal dole? To za minulých datadisků nebylo možné, ale dnes, díky strašným procům ilv z WQ a mythic+ dungeonů nemusíte vůbec raidovat a byt s gearem na úrovni raiderů.

Ellendway 14.02.2017 14:34

Video dle všeho někdo z guildy vynesl a nahrál jej na internet. Autor nahrávky, Velinart, se za to omluvil.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet