Nezapomenutelná videa #28 - Hudební speciál #1: Seznámení

http://i.imgur.com/jqxbuno
Po měsíci a pár dnech, jak jsem slíbil, začínám další část tohoto pořadu. Nezapomenutelná videa se nyní větví i na Hudební speciály, ve kterém vám představím 3 songy ať už Fan made, či nějakou tu podporu z oficiální scény (L90ETC). Pořad bude vycházet každý měsíc, takže na další se můžete těšit 22. listopadu (už se těším na vánoční speciál)! Tak se do toho dáme, ne?

1. Power of The Horde

Horda by tuto kapelu a skladbu měla znát už z principu a pravý WoWkař určitě také! Jak už z názvu vyplývá jde o skladbu Power of The Horde kapely L70ETC (nyní L90ETC a brzy L100ETC). Co vlastně název skupiny znamená? "Level <číslo> Elite Tauren Chieftain" v překladu "Elitní Náčelník Tauren úrovně 90" Každý datadisk se číslo kapely mění podle dosaženého maximálního levelu. V datadisku Cataclysm se však kapela nazývala "The Artists Formerly Known as Level 80 Elite Tauren Chieftain" v překladu "Umělci dříve známí jako Elitní Náčelník Tauren úrovně 80". Skladba "Power of the Horde" vypráví o bouři, zemi, ohni a smrti rozpoutané ve válce, také o zvucích a pocitech ovlivněné bitvou.

2. Ulduar

Originální znění této skaldby je "The Way I Are" od interpreta Timbalanda ft. Keri Hilson, D.O.E., Sebastian. Této úpravy do života WoWkařů se zmocnila Summergale jako tvůrce textu a Cranius, který s ní zpívá. Ohledně příběhu v textu jde o to, že Cranius by raději chodil PvP, zatímco Summergale je vášnivá hráčka PvE. Takže se hádají o tom, kdo co má a kdo by co šel raději.

3. I Play W.O.W.

Písničku v rappovém podání složil a odzpíval Jace Hall. Jde o to, že nechce dělat nic jiného, než "hrát WoW". Text si vygooglete, je těžké takovouto skladbu přetvořit do dvou smysluplných vět. Zkráceně: Rappově řečeno, že máte jít hrát WoW a naučit se jej, jelikož je to zábava.

Předchozí díl:

Nezapomenutelná videa #27: Pomsta
Náměty na videa mi nyní můžete zasílat na email:

ZaraCON@wowfan.cz

s předmětem Nezapomenutelná videa! Těším se na vaše skvělé návrhy!


Naposledy upravil/a Astra 19.10.2014 v 11:15:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet