Nové modely - Tyrande a další, info o Heritage armorech

  model    tyrande    heritage   

Datamining modelů z patche 8.1 – Tides of Vengeance nám vůčihledě narůstá. Podíváme se na nové modely Tyrande a Malfuriona, elitního naga bosse, starého Kael'thase a dalších. Zároveň vyšly na světlo nové informace o Heritage armorech pro trpaslíky a krvavé elfy, které budete moci získat v patchi 8.1.

 

Tyrande & Malfurion

Blizzard se vyjádřil, že Tyrande Whisperwind je jedna z postav, které dostanou v patchi 8.1 větší prostor a jejichž příběhy se dále rozvinou. Pravděpodobně se dozvíme, co se s ní a s Malfurionem dělo po vypálení Teldrassilu a kam se oba dva uchýlili. Model měsíční kněžky však naznačuje, že si projde opravdu výraznými změnami...

Její oči vypadají vskutku děsivě. Snad se nám z milé Tyrande nestane záporačka? Toho se nejspíš nemusíme bát. Podle dataminingu se bude ve hře nacházet scenario jménem Tyrande's Ascension. Ascension v tomto kontextu znamená nejspíš "vzestup", v rámci kterého dostane nějaké nové schopnosti, pravděpodobně od Elune. Měla by se totiž stát "noční bojovnicí" (night warrior). Co to bude obnášet, to zatím nevíme. Ale víme to, že pokud za nočního elfa dokončíte výše zmíněné scenario Tyrande's Ascension, měla by se pro vás odemknout nová customizační možnost, která se rovněž jmenuje "night warrior". Pravděpodobně si tedy také budete na nočním elfovi moci nastavit stejnou barvu očí.

Je vidět, že Blizzard se postupně snaží přinášet více customizačních možností pro starší rasy – orkové a nemrtví nyní mohou mít rovná záda, krvaví elfové získali customizační možnost zlatých očí... Která rasa asi bude další?

 

A abychom nezapomněli ještě na model Malfuriona, konkrétně jeho druidí formy:

Heritage armor

Krvaví elfové a trpaslíci budou moci v patchi 8.1 získat unikátní Heritage armory svých ras. Trpasličí model jsme viděli v preview, jak bude vypadat ten elfský, zatím netušíme. (Ale určitě bude zlatý a honosný.)

vd6qr4fo7y_52fbe11b1addec2da96f3460684aedb971433b5b_1537300725_8176.jpg

Víme však, kde se budou odehrávat questové linie, které budete muset pro získání Heritage armoru splnit. Jako trpaslíka vás vaše cesta zavede do Ulduaru. Krvaví elfové si znovu prožijí Arthasův útok na Silvermoon. S tím souvisí pravděpodobně jeden z nových modelů z patche 8.1. Jde o Kael'thase, ale místo felových magických orbů má orby ohnivé.

Další modely

Elite naga boss

 

Vault guardian

 

Chiméra

 

Kapybara

 

Ancient Protector

 

Ancient of Wind

 

Nemocný Ancient of War

 

Nightsaber

Další nové modely najdete zde.

 

Co asi pro Tyrande bude znamenat její nový model? Jaké questové linie pro získání Heritage armoru by mohly mít další rasy?

 

 

Zdroje:

Nové modely pro Tyrande a Malfuriona

Customizace nočních elfů

Heritage armor

Nové modely


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Filias 16.06.2020 12:59

Ňu Ňu kapybara

Valohran 22.09.2018 11:55

Ty modely vypadají luxusně!

Sarder 21.09.2018 23:18

Ty stromovci vyzerajú užasne a zároveň sa teším že sa pohne z príbehom blood elfov ale ešte radšej by som bol za gnomou.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet