Patch 7.2.5 - Build 24026

  Patch 7.2.5    PTR    Public Test Realm   

 

Vývojáři nelení a stále pilně pracují na nových balíčcích, které se dostanou do aktualizace 7.2.5. Tentokrát se na testovací server dostal balík 24026, který obsahuje hned několik nových věcí.

 

Pokud jste kdykoli hráli na nějakém roleplaying serveru, možná jste zažili takzvané závody gnómů. Osobně jsem se několika podobných závodů zúčastnil na Ravenholdtu. Blizzard si ovšem usmyslel, že by bylo fajn, kdyby něco podobného bylo ve hře oficiálně, a tak se tento týden může testovat nová herní událost, Great Gnomeregan Race! Pokud si událost chcete vyzkoušet, můžete si na PTR serveru vytvořit 1. úroveň gnóma a závod si vyzkoušet.

 

 

V průběhu středeční noci se také opět testoval Black Temple Timewalking, přičemž největším lákadlem testování byl i dozor samotných vývojářů, kteří potřebovali zkontrolovat, jak raid, potažmo souboje v raidu fungují.

 

K dispozici jsou i nové trinkety, které budou dostupné v Tomb of Sargeras. V Dalaranu hráči naleznou prodejce Flaskataur, u kterého mohou získat trinkety. V průběhu několika hodin byla také nahrána první várka oprav, která upravovala fungování některých trinketů. Blizzard také slíbil, že v příštích několika týdnech budou dostupné i Tier 20 sety.

 

Poslední velkou změnou je úprava Mythic Keystone dungeonů. Keystone dungeony prošly změnou, která zasáhne všechny ty, kteří dungeony stále aktivně chodí a snaží se získat Artifact Power nebo nové předměty. O změnách si můžete přečíst v našem článku.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet