Patch 7.3.2 - Antorus the Burning Throne preview

  antorus    raid    preview   

 

Související články:

 

Blizzard zdroj

 

V srdci Argu leží Antorus, the Burning Throne. Z tohoto plamenného trůnu řídí Sargeras Plamennou legii a vysílá ji pustošit vesmír.

 

V téměř neproniknutelných hlubinách Antoru se prvotní síly světa přetavují ve strašlivé zbraně. Pokud by tyto hlasy povstaly a začaly sloužit svému pánovi, veškeré stvoření bude odsouzeno ke zkáze.

 

Přišel čas, aby armády Aliance a Hordy vyrazily do útoku proti Plamenné legii a postavily se Sargerasovi v jeho vlastním sídle. Antorus čeká... a spolu s ním i veškerá nebezpečenstí, která číhají uvnitř.

 


 

Lokace: Argus

Obtížnosti: Raid Finder, Normal, Heroic, Mythic

Level: 110

Počet bossů: 11

 

Rozpis zpřístupňování raidu

 

29. listopadu (pro EU realmy) – Normal a Heroic obtížnosti

6. prosince – Mythic obtížnost a 1. křídlo LFR: Light's Breach

20. prosince – 2. křídlo LFR: Forbidden Descent

3. ledna – 3. křídlo LFR: Hope's End

17. ledna – 4. křídlo LFR: Seat of the Pantheon

 


 

Antorus představuje srdce a zdroj veškeré moci Legie. Tým přistupoval k vytváření zóny s určitými představami.

Zaprvé, Antorus je nesmírně rozlehlý. Není to jenom kdovíjaká pevnost. Je to rozsáhlý komplex vytesaný v hlubinách roztříštěného světa. A i když některé části raidu přejdete po svých, budete zároveň k překonávání obřích vzdáleností používat i Vindicaar a jiné prostředky.

Zadruhé, jde o vyvrcholení válečného tažení Armády Světla (Army of the Light) i našich ostatních významných spojenců. Šampióni hráčů budou představovat předvoj, za nimi pak půjde armáda. Zatímco si budete prosekávat cestu skrz Antorus, kolem vás bude zuřit lítá bitva. A právě vaše činy v této bitvě, která rozhodně o osudu všech světů, umožní postupovat ve jménu Světla dál a dál.

A na závěr dostaneme nevídanou šanci poznat skutečný původ Legie – před felem, před černou a zelenou nákazou, kdysi existoval jediný mocný Titán, který se vydal na křížovou výpravu, která měla rozhodnout o osudu světa. Jedině nebojácní a smělí hrdinové, kteří se odváží proniknout do nejniternějších hlubin Antoru, budou moci letmo zřít tato prastará tajemství.

 

Bossové

 

Light's Breach

 

Garothi Worldbreaker

Válečný stroj, který byl zkonstruován v hlubinách Antoru, disponuje arzenálem, který dokáže ničit celé světy. Byl stvořen k jedinému účelu: aby srazil armády smrtelníků na kolena.

 

Felhounds of Sargeras

F'harg a Shatug jsou Sargerasovi mazlíčci, kterých si nesmírně cení. Jsou posíleni ohněm a stínem a byli vyšlechtěni k zabíjení. Tito psi si libují v masakrování nepřátel jeho pána.

A když se teď Armáda Světla a její spojenci objevili na prahu Antoru, plánuje Legie tyto divé bestie vypustit na bojiště a dát smrtelníkům co proto.

 

Antoran High Command

Před dávnými časy, když byla civilizace eredarů na vrcholu, vznikla rada, která měla dohlížet na obranu Argu a zachování míru. Ale poté, co eredarové uzavřeli svou temnou dohodu se Sargerasem, začali tito mistři strategie užívat svůj talent k organizování Plamenné křížové výpravy (Burning Crusade), která pak pod jejich taktovkou vyplenila nesčetně světů.

Nyní mají na povel celou Plamennou legii a neváhají ji využít proti každému, kdo by se chtěl protivit vůli Temného Titána.

Antoran High Command
Antoran High Command

Forbidden Descent

 

Kin'garoth

Plán každého válečného stroje Legie se zrodil ve zvrácené mysli Kin'garothově. Výroba strojů smrti se stala jeho posedlostí a on nakonec s výrobním mechanismem propojil své vlastní tělo, aby mohl co nejefektivněji dodávat Legii jeden válečný stroj za druhým.

Na rozkaz pána Legie nyní Kin'garoth díky své horečnaté vynalézavosti vytvořil novou, dosud nevídanou zbraň, kterou hodlá smést Armádu Světla z povrchu světa.

 

The Coven of Shivarra

Shivarry se prokázaly jako nejfanatičtější a nejzvrácenější Sargerasovy následovnice, a tak jim Temný Titán svěřil bezbožný úkol zkazit mysli padlých Titánů a přeměnit je v nezastavitelný Temný Pantheon.

Každá sestra má svůj vlastní způsob mučení a síně Antoru tak neustále plní křik obětí. Říká se, že jejich šepotání nedokážou vzdorovat smrtelníci ani démoni, a tak je jen otázka času, než jim podlehnou i Titáni.

 

Varimathras

Varimathras byl jedním z pánů děsu, kteří dohlíželi na síly Legie během Třetí války. Vzbouřeného Krále lichů se mu ale zastavit nepodařilo. Poté přistoupil na spojenectví se Sylvanas Windrunner, které pro něj ale nedopadlo dobře. Naposledy se pokusil chopit moci a žalostně selhal.

Jako trest za jeho přešlap ho předhodili Coven of Shivarra. Pomstychtivé sestry ho stáhly z kůže a připravily o veškerou příčetnost. Ve Varimathrasovi zůstala jediná věc – touha způsobit smrtelníkům, kteří ho připravili o všechno, co největší utrpení.

Varimathras
Varimathras

Hope's End

 

Portal Keeper Hasabel

Portal Keeper Hasabel má na starosti síť portálů, skrze které Legie proniká na jednotlivé světy. Tyto portály ústí na mnoho strategických míst po celé Všeobjímající temnotě (Great Dark Beyond). A Hasabel může v okamžení obrátit arzenál Legie proti každému, kdo se jí postaví.

 

Eonar Lifebinder

Ač padla Nositelka života Sargerasovým mečem, její podstatu se Temnému Titánovi ukořistit nepodařilo. Pak se Eonar dlouhá tisíciletí skrývala, ale nakonec její útočiště Legie odhalila.

Pokud by Eonar padla nepříteli do rukou, využil by Sargeras její vládu nad přírodou a růstem k vlastním zvrhlým účelům. Plamenná legie by pak byla nezastavitelná.

 

Imonar the Soulhunter

Nechvalně proslulý Imonar slouží Plamenné legii jako její ohař. Dokáže vystopovat každou kořist, i kdyby se nacházela na opačném konci vesmíru. A žádná kořist Imonarovi díky jeho sbírce pastí a jiných zařízení dosud neunikla... a on rozhodně nehodlá dopustit, že by svůj nejnovější kontrakt nesplnil. Nemůže si přece takhle zničit reputaci.

Eonar
Oblast patřící k Eonar

Seat of the Pantheon

 

Aggramar

Aggramar, kdysi ušlechtilý válečník Pantheonu, padl Sargerasovou rukou a byl znovuzrozen jako Titán zkázy. Nyní čeká v samém srdci Antoru a střeží moc, která může zahubit celý kosmos.

Do Aggramarových síní nemají dovoleno vstupovat ani démoni. A z každého smrtelníka, který se tam odváží vkročit, udělá Aggramar hromádku popela svým planoucím mečem, item #http://www.wowhead.com/item=152094.

Aggramar
Aggramar

Argus the Unmaker

Spoutaný. Zlomený.

Eóny plynuly, aniž by poznal cokoli jiného než bolest.

Roztříštěná duše, posilující nekonečné zlo.

Slyší hlas svého pána. Povstaň... povstaň.

Započni konec všeho.

Argus
Argus the Unmaker

 

 

K pokoření Antoru se váže achievement achievement #http://www.wowhead.com/achievement=11987, jehož odměnou vám bude item #http://www.wowhead.com/item=152815/antoran-gloomhound.

Mezi další zajímavé odměny patří například item #http://www.wowhead.com/item=152789, který padá z Argus the Unmaker, item #http://www.wowhead.com/item=152094 z Aggramara nebo item #http://www.wowhead.com/item=152901, což je odměna z questu quest #http://www.wowhead.com/quest=48954.

 

Legendárky a trinkety

 

Po spuštění Antoru budou mít všechny legendárky, které vám dropnou, ilvl 1000. Staré legendárky si budete moci upgradnout pomocí item #http://ptr.wowhead.com/item=154879.

Kromě toho budou v patchi 7.3.2 přidány 2 nové legendárky:

 

Kromě item #http://ptr.wowhead.com/item=154172 budou z Argus the Unmaker dropovat i epic trinkety, každý s "tématikou" jednoho člena Pantheonu. Každý z nich bude navyšovat určitý stat.

 

Tyto trinkety zároveň disponují "empowered by the Pantheon" bonusem, který se aktivuje, když budou aktivní čtyři různé primární buffy těchto trinketů. Tento efekt bude fungovat pouze v Antoru.

Trinkety budou začínat na ilvl 940, ale za pomoci item #http://ptr.wowhead.com/item=155831 si je budete moci každý týden upgradovat o +5 ilvl.

Jelikož jsou item #http://ptr.wowhead.com/item=154172/amanthuls-vision i tyto epic trinkety unique-equipped, nebudete moci mít nasazené oboje zároveň. item #http://ptr.wowhead.com/item=154172/amanthuls-vision ale také aktivuje "empowered by the Pantheon" bonus – v tomto ohledu jde vlastně o univerzální trinket, takže nemusíte mít nasazený epic trinket pro svou roli.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Miťosk 27.11.2017 20:46

na závěr dostaneme nevídanou šanci poznat skutečný původ Legie – před felem, před černou a zelenou nákazou, kdysi existoval jediný mocný Titán, který se vydal na křížovou výpravu, která měla rozhodnout o osudu světa. Jedině nebojácní a smělí hrdinové, kteří se odváží proniknout do nejniternějších hlubin Antoru, budou moci letmo zřít tato prastará tajemství...to je o Sargerasovi alebo ako to mam chapat ?

Bellatrix 27.11.2017 22:30

Ehm, popravdě si tím nejsem jistá. Ale nejspíš ano. Jinak fakt nevím, na co by to mělo odkazovat.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Miťosk 27.11.2017 20:42

Garothi Worldbreaker..tomu dal Varian IKcko ze ?

Bellatrix 27.11.2017 22:31

To byl pokud si dobře pamatuju infernál. Ale taky je možný, že si to pamatuju špatně, jsem asi jedinej člověk na světě, co ten cinematic viděl jenom jednou.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Merneron 28.11.2017 07:52

@Bellatrix Čože?? Iba raz?! Fuu tak to si urcite jedina :-D

Bellatrix 28.11.2017 12:00

@Merneron Don't judge me, bylo to pro mě až příliš bolestné!

Šéfredaktor WoWfan.cz

Merneron 28.11.2017 13:11

@Bellatrix prisiel som o krala, myslim ze bolesti mal kazddy vela ale aspon som si posilnoval na jednej strane antipatie voci Guldanovi a na strane druhej viacej obdivoval finalnu obetu Variana a docenil jeho volbu...plus sa mi paci ako tvorcovia pristupovali k tomu cinematicu pocas panelu na minulorocnom blizzcone ten insight stal za to

Miťosk 28.11.2017 15:03

@Bellatrix infernal to isto nebol

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet