Patch 8.2 - Heroic Warfronts

  warfronts    heroic    patch 8.2   

Jednou z novinek patche 8.2 bude Heroic verze Warfronts mechaniky. Heroic Warfronty by měly být obtížnější, měly by vyžadovat větší nutnost strategizování a dokonce prý bude možné je i prohrát! Samozřejmě ale zároveň budou nabízet lepší odměny.

Heroic Warfronts byly nedávno k vyzkoušení na PTR a my díky tomu nyní máme bližší informace o tom, jak budou fungovat.

 

Heroic Warfronts

Heroic Warfronts budou představovat větší výzvu než klasické Warfronts, kam většinou hráči chodí jen pro gear (pokud vůbec) a ne proto, že by je to doopravdy bavilo, a které se ani nedají prohrát. Heroic Warfronts toto změní – budete muset spolupracovat s ostatními hráči a strategizovat, abyste dosáhli vítězství.

Množství hráčů tvořících jednu skupinu na Heroic Warfronts bude variabilní – hráčů bude moci být minimálně 10 a maximálně 20. Health a damage nepřátel se seškáluje podle toho, kolik bude mít vaše skupina hráčů. V současné době na PTR je škálování nastavené tak, že by hráči měli mít kolem 415 ilvl (to se však v live verzi patche 8.2 může změnit).

Společně s vydáním patche 8.2 bude k dispozici Heroic verze Battle for Stromgarde. (Datum vydání patche 8.2 zatím nebylo zveřejněno.)

 

Mechanika samotná jinak bude fungovat velmi podobně jako klasické Wafronts, jen bude zkrátka těžší. Aby porazili nepřátelského velitele, budou muset hráči podniknout stejné kroky jako v Normal Warfronts.

 

Známé změny oproti Normal Warfronts

  • Nepřátelé budou mít víc health a budou udílet větší damage.
    • Kupříkladu Veteran Sergeant Slayde má na 20-man Normal Warfront 6,4 milionu HP, zatímco na 16-man Heroic Warfront má 19,4 milionu HP.
  • Nepřátelský velitel se občas zapojí do boje a zaútočí na vaše základny a vašeho velitele. S ohledem na to, jak nebezpečný velitel v Heroic Warfronts bude, to nejspíš v takovou chvíli bude vyžadovat, aby se většina vašeho raidu přesunula od toho, co zrovna dělá, k odrážení útoku.
    • Když dostanete útočícího nepřátelského velitele na 60 % HP, velitel ustoupí a teleportuje se zpátky do bezpečí své základny.
  • Cena Demolishers a Siege Engines bude navýšena na 160 Iron.
  • Do fronty na Heroic Warfronts se budete moci přihlásit jedině, když budete v raidu čítajícím 10-20 hráčů. Ve Warfront poté budou přítomni pouze ti hráči, s nimiž jste do fronty vstoupili. (Tedy žádné premade skupiny na Heroic Warfronts.)

Odměny a achievementy

Za vítězství v Heroic Warfront a splnění Heroic Warfront: The Battle for Stromgarde / Heroic Warfront: The Battle for Stromgarde získáte kousek armoru s 425 ilvl. Tento item bude ze 7th Legion setu (Aliance) nebo Honorbound setu (Horda).

Odměny tak mají jen o něco málo nižší ilvl než gear z Heroic Eternal Palace.


Achievementy:

 

Warfronts v budoucnu

Podle toho, co zatím víme, přibude v patchi 8.2 jen Heroic verze Battle for Stromgarde. Je však pravděpodobné, že do budoucna se dočkáme i Heroic verze Battle for Darkshore a případně i dalších Warfronts, které Blizzard dozajista plánuje. (Minulý rok se kupříkladu na základě vydataminovaných dat spekulovalo o pár dalších Wafronts.)

 

Myslíte si, že Heroic Warfronts budou představovat významnou změnu oproti Normal Warfronts? Jak vás baví (nebo nebaví) Warfront mechanika a co by se na ní mělo změnit, aby vás bavila více?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martins911 07.06.2019 06:04

Stejně je škoda že to neudělali i do pvp pro mě asi největší zklamání celého bfa

Numenoran 08.06.2019 11:30

Súhlasím, keby dajú možnosť pvp módu ako u island expedition bolo by to lepšie, myslím že s heroic prišli dosť neskoro, možno by nebolo od veci aj mythic obtiažnosť. Eq z warfrontu stojí zaprd, ( na druhej strane, za nič nerobenie dostať dobrý eq by bola hlúposť, reward zosdoovedá výkonu ) maximálne tak keď bol q na 400 item.

Martins911 09.06.2019 17:55

@Numenoran to hc přichází už dost pozdě rok pryč kdy bfa dost lidí zklamalo přitom to mělo být jedno z největšich lákadal slibovali rts z pohledu wow hráče a dostali jsme... připomíná mi to vlastně ashran ale i ten byl více zábavný

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet