Patch 8.3 – Corruption a předměty z profesí

  Profese    Patch 8.3    corruption   

Předměty z profesí prošly postupem času mnoha změnami. Největší však přišla se současným patchem Rise of Azshara. V minulosti byl k výrobě epického gearu zapotřebí speciální materiál, který lze nalézt v příslušných dungeonech či raidech na daném contentu. V současné době, konkrétně v případě Eternal Palace raidu, je potřeba v Nazjataru splnit quest linii, která vám odemkne speciální objekt, který je k vycraftění těchto předmětů potřeba (stejný princip, jako když lidé s Blacksmithingem potřebují k výrobě předmětů anvil – tedy kovadlinu – pozn. redakce). Tento objekt si postupně upgradujete plněním dalších questů, které vás do samotného raidu zavedou, kde musíte místo materiálů sesbírat určitý počet quest itemů, jenž padá z každého bosse. Po splnění těchto questů se vám postupně objekt vylepší, což vám umožní craftit itemy s vyšším ilvlem. Ten je vždy nastaven, aby byl o 5 bodů menší, než jsou dropy v raidu. Důvod je ten, že předměty z profesí vždy obsahují jistý slot pro socket. V současné době rozdíl v item levelu funguje takto:

  • Profese: 410 -> 425 -> 440

  • Raid (Eternal Palace): 415 (N) -> 430 (HC) -> 445 (M)

 

Tento způsob craftění raid gearu měl zůstat v příštím patchi zachován. V jednom z nedávných článků jsme vás informovali o nové Corrupted mechanice, která se bude týkat obecně Titanforged předmětů a několik konkrétních dropů z Ny'alothy. Dle dostupných informací se však tato mechanika bude nejspíše týkat i předmětů z profesí. V praxi to znamená, že tyto předměty budou obsahovat pozitivní bonusy na tieru 3 (zatím to u všech vypadá pouze na zvýšení jednoho sekundárního statu) a 25 bodů Corruption.

pzu5vyvi0s_c6614ba00e34a2039f19082ffb05aa9230378714_1573598878_3961.jpg

Plate

 V Blacksmithingu budeme moci vyrobit předměty do slotů Waist a Legs

 

Waist: 25 Corruption a tier 3 bonus ke Critu

 

Legs: 25 Corruption a tier 3 bonus k Haste

 

Mail

 V Leatherworkingu budeme moci vyrobit předměty do slotů Legs a Boots

 

Boots: 25 Corruption a tier 3 bonus k Haste

 

Legs: 25 Corruption a tier 3 bonus k Mastery

 

Leather

Leatherworking nabízí pro leather předměty také sloty Legs Boots

 

Legs: 25 Corruption a tier 3 bonus k Versatility

 

Boots: 25 Corruption a tier 3 bonus k Haste

 

Cloth

Cloth předměty protřednictvím Tailoringu budou dostupné ve slotech Hands Legs

 

Legs: 25 Corruption a tier 3 bonus k Versatility

 

Hands: 25 Corruption a tier 3 bonus k Haste

 

Je patrné, že Blizzard novou mechaniku nechce omezovat pouze na Titanforged předměty. Zdá se, že současným cílem je do hry přinést trošku přemýšlení ohledně gearu a rozvrátit koncept "má to větší ilvl, to si equipnu". Napříč komunitou se objevují rozporuplné názory, přičemž se ale valné části tato změna docela zamlouvá a dle ní to vytváří prostor pro zajímavější customizaci gearu. Pak jsou tu ale ti, kteří mechaniku vidí poněkud pesimisticky, jelikož je to dle jejich slov "hřebík do rakve".

 

Co říkáte vy na zavedení Corrupted mechaniky do vycraftěného gearu? 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet