Pracuje se na Povoláních, Talenty pro Palu

Jediný zádrhel na našem webu jsou stále Povolání, ale řekl jsem si, že do toho šlápnu a udělám je. Začal jsem s Hunterem ... pochopíte proč. Texty jsou už všechny psané mou rukou (oběma) a proto se v nich možná dočtete něco nového ... nepřevzatého od jinud :)

A ještě jeden Build pro Paladina. Ostatní buildy najdete v sekci Talenty - Navrhy Buildů ... pomalu to zaplňuji. Zítra bude Priest a Warlock :))
  • 20/0/41 Retribution Dmg / PvP - Standartní build pro Paladina, po kterém se požaduje aby byl dobrý v PvP či dával velký dmg v PvE. Ve stromu Holy jsou jen zvýšené atributy a zabezpečené kouzlení healů bez Innteruptu (že Vám váš heal nikdo nepřeruší .. kromě stunu). Celej Retribution strom obsahuje výhody jako je zrychlený běh, větší dmg/crit, Vindication, které oslabí vašeho nepřítele a také důležitý Seal of Command, který vám dá šanci na extra attack. Jednatřicátým talentem je kouzlo, které uvede vašeho nepřítele na 6 sekund do stavu meditace, avšak každý dmg ho probudí .. dobré na zastavení někoho a zapnutí Sealu :P Vše uzavírá Crusader strike, čímž je možné dosáhnout několikatisícových criticalů v Holy dmg.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet