Před desíti lety byl „zabit“ Illidan

  The Burning Crusade    Black Temple    Nihilum   

 

Čas od času neuškodí pár vzpomínek. Například na deset let starý úspěch guildy Nihilum, které se podařilo 5. června 2007 jako první na světě porazit posledního bosse The Black Temple, Illidana!

 

Guilda byla v dobách Black Temple opravdu při síle, o čemž svědčil i fakt, že dokázala porazit všechny bosse instance jako první na světě. Díky tomuto náskoku dokázala zabít posledního bosse ještě před tím, než se jakákoli jiná guilda dokázala vůbec probojovat přes všechny bosse.

 

 

Raidování v té době bylo ovšem trochu jiné. Testování raidovacích instancí se v podobě, jak ji známe dnes, dostavilo až při příchodu Sunwell Plateau, neexistovaly živé přenosy a mnoho guild ukrývalo veškeré informace o soubojích pod zámkem. Pravdou také je, že v době The Burning Crusade měly raid instance pouze jednu obtížnost, proto nemohli hráči zkoušet souboje na lehčích úrovních.

 

Pokud se vám po Black Temple stýská a chtěli byste si tento raid projít znovu na normální obtížnosti, budete mít šanci. Již v další aktualizaci se objeví Black Temple v Timewalkingu. Blizzard zareagoval na prosbu hráčů a přetvořil oblíbený raid tak, aby pasoval do dnešní doby.

 

Pamatujete si na nějaký souboj v Black Temple, který vám dělal vyloženě problém, nebo jste v dobách Black Temple ještě nehráli? Napište nám do komentářů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Thilnezz 11.06.2017 08:22

Stare zlate casy. :-)

godlike 07.06.2017 06:35

Reliquiary of souls naprostej masakr na to nikdy nezapomenu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet