Project Ebon Blade od Zacha Fischera

  #ProjectEbonBlade    rytíři smrti    art   

Pokud sledujete cosplay, pak jste o Zachu Fischerovi museli už určitě slyšet. Mnoho cosplayerů si totiž u něj nechalo vytvořit design na kostým, ať už se jedná o Jessicu Nigri či Lightning Cosplay a mnoho dalších.

Zach se dlouhou dobu snažil dostat na pozici designéra v Blizzardu, avšak zatím plně neuspěl. Nedávno ale například vytvořil ikonky pro Heroes of the Storm, takže se od svého cíle zas tak úplně neoddaluje, naopak.

 

Možná jste narazili i na WoW legíny, které se prodávají na Wild Bangarang. Zach sice nevytvářel všechny z nich, ale jsou mezi nimi napříkad Horde leggins, Aliance leggins, Elementium leggins a podobně. Blizzard je certifikoval a vy si je můžete pořídit dokonce i na Blizzard Gearu.

 

Tolik k úvodu. Zacha Fischera sleduji už několik let, ještě před tím než vůbec začal dělat koncepty pro cosplayery. Neříkám, že Zach se rytířům smrti věnoval neustále, ale kreslil je celkem často. A k jedním z jeho nejpovedenějších cosplay designů se řadí Sindragosa. Nedávno mě však překvapil s projektem s názvem #ProjectEbonBlade. O co se jedná? Zach vytvořil designy na trička, mikiny nebo třeba iPhone či polštáře s motivem rytířů smrti. Důvod? Účelem celého projektu je dostat co nejvíce rytířů smrti na BlizzCon 2018 a rozšířit tak víc povědomí o nich. Protože jsou cool (neukamenujte mě, jsou prostě cool).

 

Prozatím je ke koupi stejný motiv v jiných barvách a nějakou to obměnou a asi nebude překvapením, že produkty jsou rozděleny na Blood, Frost a Unholy. A je zde zastoupena ještě fialová úplně mimo všechny specializace, která prezentuje celý projekt.

Co si o celém projektu myslíte? Kolik rytířů smrti podle vás zavítá na BlizzCon 2018?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet