První zmínky o Battle.net desktop client

http://media.wowfan.cz/battlenet_client/BETA/logo_1
Vývojový tým Blizzardu pracuje na novém launcheru pro Battle.net, který je navržen tak, aby nahradil ty stávající u všech jejich videoher, přidal nové funkce a hlavně vše sloučil do jednoho přehledného klienta. Tato zpráva je potvrzena změnami v článcích na stránkách technické podpory, kde je několik zmínek o tom, jak řešit problém s připojením, interními chybami nebo odinstalováním klienta. Blizzard také hledá nové zaměstnance na pozici softwarového vývojáře, který bude mít odpovědnost za vývoj klienta na Mac OS X.
Battle net client installerBattle net client login
Klient bude obsahovat nové funkce, které by měli hráči některé věci ulehčit a informovat ho lépe o novinkách. Nejzásadnější změnou bude sloučení všech herních klientů a to nejen velkých her jako WoW, Diablo nebo Starcraft, ale také staršího Warcraftu. Pro každou hru je vytvořená sekce, ve které jsou nejnovější zprávy, obecné informace a odkazy na věci, jako patch notes, návody, správu účtu, support a další.
Battle net client launcherBattle net client settings
Velkou novinkou je chat s Battle.net přáteli, který je momentálně dostupný ve hře, ale v novém klientovi ho můžeme využít bez přihlášení do hry a dovolí psaní napříč všemi povolenými hrami. Spekuluje se o umístění fóra, obchodu a profilů. Blizzard zatím nevydal žádné oficiální prohlášení a klient je stále ve fázi vývoje, proto finální verze může být naprosto odlišná od informací, které jsou momentálně dostupné.
Battle net client news


Naposledy upravil/a Zuzlínka 04.06.2013 v 23:35:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 05.06.2013 10:00

goblimg
PVP gear je dobrej diky nemu se muzou moji alti podivat rychleji do vyssich ilvl LFR dungu
wut?

goblimg 05.06.2013 09:27

PVP gear je dobrej diky nemu se muzou moji alti podivat rychleji do vyssich ilvl LFR dungu

Cecil 05.06.2013 00:09

Zajímavé, už ani Blizz neodolal vlastnímu klienovi. Battle.net mám rád.I když těch her zase moc není a pro člověka co třeba hraje jen WoW je to asi zbytečnost.Ale třeba se časem do toho bude snažit integrovat i nějaký pokrokový anti-cheat/bot systém...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet