První zmínky o Free to Play modelu

http://media.wowfan.cz/Blizzshop/IngameShop/freetoplay_1_logo
Mluví se o tom dlouho, ale jaká je to pravda? Kdy bude World of Warcraft Free to Play? Mnozí předpovídali tento platební model na začátku WotLK, někdo později. Jedno je jisté. World of Warcraft zatím nemá důvod na Free to Play přecházet. Tedy alespoň ne na západě. Co ovšem Blizzard chystá je takzvaný in-game shop, který může mnoho z vás znát z jiných her. V podstatě se jedná o obchod, ve kterém si budou hráči moci zakoupit mounty, pety, nově helmy pro Transmogrifikaci a možná něco dalšího. Před nějakou dobou se u nás na webu objevila zmínka o předmětu, který zvedá získané zkušenosti ze zabíjení a úkolů o 100%. Jedná se o předmět Enduring Elixir of Wisdom, který je označen jako Binds to Battle.net account. Dle všeho by se mělo jednat o první test, co hráči snesou a to hlavně v Asii, kde má Blizzard problém držet populaci. Před pár lety byly v Asii rozděleny raidy a jak 10 man, tak 25 man dostal svůj raid lock. Nyní přichází Enduring Elixir of Wisdom.
http://media.wowfan.cz/Blizzshop/IngameShop/freetoplay_2
Západní herní komunitu může ovšem zajímat něco jiného. Do herního vybavení se přidá trojice nových helem, které budou sloužit pouze jako vizuální doplněk.
Dále se nám také povedlo ze souborů dostat i vzhled nového herního obchodu. Dle všeho to vypadá, že bude mít podobné okno jako například talenty. Vezměte prosím na vědomí, že se jedná pouze o obrázky nacházející se v souborech a nemusí se ve hře vůbec objevit.
popis obrazku


Naposledy upravil/a Aristo 18.07.2013 v 08:39:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Andros 16.07.2013 22:36

F2P model by byl pochopitelný, když měsíční poplatky nestačí k tomu, aby hráči měli na dosah veškerý herní obsah. Hmm ale hráči si to stejně budou kupovat a tím podporovat tohle rejžování.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet