Psí mount Shu-zen a další mounti a pet

  mount    shu-zen    pet   

 

V minulém roce se dataminerům podařilo odkrýt pár informací ohledně nových mountů a petů, kteří někdy v budoucnu přijdou do hry. Čeká nás psí mount Shu-zen, další dva mounti a tortollan battle pet jménem Tottle, o kterém jsme už kdysi psali.

 

Shu-zen, the Divine Sentinel

Shu-zen je psí mount, který pravděpodobně přijde do hry v rámci oslav čínského Roku psa, který začíná 16. února. Mohl by se stát například součástí Lunar Festivalu, ale na přesné informace si ještě budeme muset počkat.

Mounta můžete použít od 20. levelu výš a nemá prozatím uvedený žádný herní zdroj ani cenu. To by odpovídalo dřívějším promotional mountům nebo mountům z Blizzard shopu, jako byl např. item #147901.

Pokud jste si dovedli přeložit přízvisko tohoto unikátního mounta, božský strážce, asi vás příliš nepřekvapí, že půjde dokonce o létajícího mounta! Protože co může být víc božího než létající pes, na jehož hřbetě můžete vyrážet do bitev.

Vzhled tohoto kouzelného pejska zatím neznáme, ale něco se dá odvodit z ikonky:

Shu-zen

On svítí! Není to paráda? Může vám posvítit na cestu, až ho půjdete v noci venčit.
 

Seabraid Stallion a Armored Raptor

Ve hře se nacházející data ke dvěma dalším mountům, kteří se mohou (ale také nemusí) vztahovat k novému datadisku Battle for Azeroth. Někteří hráči spekulují, že oba mounti by mohli být součástí Collector Edition odměn, neboť tematicky pasují ke Kul Tirasu a Zandalaru.

Posuďte sami: máme tu koníčka jménem Seabraid Stallion, který jakožto kůň sedí k lidem a jeho název (a možná i ikonka) odkazuje na mořskou tematiku – Kul Tiras jako vyšitý.

Na druhé straně je pak Armored Raptor, a raptoři jsou odjakživa spjatí s trolly, čili třeba s horďáckým protějškem Kul Tirasu, Zandalarem. (V souvislosti se Zandalarem se mimochodem spekuluje o pokračování příběhu Vol'jina.)

Seabraid Stallion Armored Raptor

Tottle

A to nejlepší na konec! Kdo by nechtěl malého tortollánka? Tottle je battle pet, jehož rasa je dobře známá především hráčům Hearthstonu. Teď nám však tyhle humanoidní želvičky migrují i do WoWka a na letošním BlizzConu bylo potvrzeno, že se s tímhle petíkem potkáme v Battle for Azeroth. A kdo ví, třeba i s dalšími tortollany.

Tottle bude Aquatic pet, silný proti petům typu Elemental a slabý proti Magical. Jeho popisek hlásá: "Tottleovo jediné přání je objevovat svět po tvém boku!"  Awww.

Tottle

Na kterou z výše zmíněných potvůrek se nejvíc těšíte a kterou rozhodně musíte mít?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jikonekt 25.01.2018 01:03

Tech mountu a petu je bohuzel uz tolik, ze to pro mne osobne to troksu ztratilo kouzlo z dob, kdy sem mel v batohu tri mounty Denska mam 350+ mountu a asi 700+ unikantich petu (pritom je od Pandarie vubec nesbiram a nehonim se za nima) a nemam v tom uz vubec prehled, stejnak jich dokola dlouhodobe pouzivam jen nekolik oblibenych.

Bellatrix 25.01.2018 13:06

Mám to podobně. Já používám dohromady asi 3 mounty, který měním podle toho, jakej mám zrovna transmog, a po těch ostatních ani nevzdechnu. Navíc mi přijde, že ti mounti začínají být čím dál šílenější.
Ale ten kůň a raptor by mohli být fajn, pokud nebudou nějak... pokud budou prostě pořád vypadat jako normální zvířata.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Jikonekt 25.01.2018 16:24

@Bellatrix Jop, mne se ve hre nejvic libej zpravidla PvP mounti za vyhrany rated BG nebo 3v3 areny, Vicious War Wolf/Bear/Raptor. Jen teda zadny z nich nelita, takze venku uplne dobre pouzitelnei nejsou. :_)

bulljoker 24.01.2018 14:50

tortollan rasa confirmed, startovní zona bude obří panda

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet