Return to Karazhan - Jak vyvolat Nightbane?

http://media.wowfan.cz/uploaded/Patch-7-1
Nightbane byl mnohokrát řešen ve všech možných diskuzích a snad každého zajímalo, kde, kdy a za jakých okolností se bude tento devátý boss v Karazhanu objevovat. Tajemství bylo během včerejšího dne rozluštěno! Máte ještě v živé paměti, jak fungovat původní časový event v Zul’Amanu? Pokud ne, tak rychlé shrnutí – bylo potřeba zabít několik bossů v instanci před skončením limitu. Pokud jste to zvládli, získali jste jako odměnu skvěle vypadajícího mounta. Ale zpět do démony prolezlého Karazhanu. K vyvolání Nightbana budete muset zvládnout podobný časový event! Jakmile vkročíte do instance, budete mít k dispozici určitý čas, než se objeví „The strange chill of a dark presence winds through the air.“ Tento text se objeví pouze jako emoce, takže pokud máte v chatu vypnuté emoce, možná stojí za to si je zapnout. Od chvíle, co se tato emoce objeví, budete mít přesně osm minut na to, abyste dokončili operu a kliknuli na Soul Fragment. Pokud event nestihnete, budete upozorněni další emocí – „The air grows slightly warmer.“ Jakmile získáte první fragment, obdržíte nový buff Medivh’s Echo, čímž získáte dalších šest minut k tomu, abyste získali další fragment. A teď začíná ta pravá sranda. Po celém Karazhanu je pět fragmentů, které musíte získat, zatímco na sobě máte Medivh’s Echo. Za každý fragment získáte dalších 5 minut času.
    1. fragment je v hledišti opery. 2. fragment naleznete před Maiden (není potřeba zabít bosse). 3. fragment se objeví po zabití Moroese. 4. fragment najdete ve Spider Room (poté můžete využít portál, který vás přenese). 5. fragment získáte po zabití Curatora.
Pokud stihnete kliknout na všechny fragmenty ve stanový čas, můžete po zabití Curatora běžet do místnosti Nightbana, kde bude čekat Medivh. Zda máte všechny fragmenty, zjistíte tak, že místo Medivh’s Echo budete mít buff Medivh’s Presence. Po změně buffu budete mít pět minut k tomu, abyste si promluvili s Medivhem. Rozmluvou s Medivhem získáte také achievement One Night in Karazhan. Dobrou zprávou je, že pokud při souboji s Nightbanem umřete, boss nezmizí a můžete štěstí zkusit znovu. Po úspěšném zabití se můžete těšit na zajímavé odměny v podobě mounta, předmětů o item levelu 875 či hromady relikvií.


Naposledy upravil/a Bellatrix 27.10.2016 v 20:34:22.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet