Služba umožňující úpravu postav opouští Blizzard Shop

  Blizzard Shop    Služba    Obchod   

Nadcházející datadisk s sebou nepřinese pouze nový content, ale také mnoho změn týkajících se tvorby postav. Jedná se především o další možnosti úpravy celkového vzhledu hráčských postav. Ty nyní budou probíhat přes herní funkci barbershopu, včetně změny pohlaví, jak jsme nedávno informovali. Z tohoto důvodu se Blizzard rozhodl ze škály služeb Blizzard Shopu tuto konkrétní službu odstranit. Samotní vývojáři k tomu vydali následující prohlášení:

Blizzard zdroj

 

Pokud si hráči budou chtít svou postavu upravit, ať už se jedná například o změnu pohlaví, vlasů, tváře aj., mohou využít služeb jakéhokoli Barber Shopu ve hře. Nová škála nabízených služeb vstoupí ve hře v platnost se spuštěním pre-patche. Z tohoto důvodu stahujeme z Blizzard Shopu placenou službu, která tyto úpravy postav poskytovala.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Valohran 23.09.2020 19:55

Kdyby neexistovaly argumenty s genderovou korektností, musel by je Blizzardu vymyslet. Super způsob, jak jednodušší lidi přimět protestovat proti rušení mikrotransakcí.

Lockdaar 23.09.2020 19:40

No na jednu stranu je to dobrý, že se za to teď už nemusí platit, ale na druhou stranu je z toho fakt celkem dost cítit ta genderová korektnost, kterou cpou už snad úplně do všeho...

Mistyf 23.09.2020 19:15

Jen dalsi podpora novodobych a politicky korektnich veci. To jen protoze si nekdo behem hry vzpomnel ze se citi vic druhym pohlavim a projevuje to i do ingame postavy, stezoval si ze za tuhle sluzbu musi platit. Uplna hloupost, kdyby radeji resili podstatnejsi zalezitosti

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet