Soutěž o betu Warlords of Draenor - Cubic

//pic/uploaded/soutez_cubic_header
Máme tu další den a s ním i další soutěž o přístup do bety Warlords of Draenor. Dnes budeme hádat známé postavy ze světa World of Warcraft. Věříme, že většina osobností vám nebude dělat žádný problém. Čím lépe budete hádat, tím větší šanci na výhru budete mít! Tak na co ještě čekáte?
//pic/uploaded/soutez_cubic_small1 //pic/uploaded/soutez_cubic_small2 //pic/uploaded/soutez_cubic_small3
Alternativní link k obrázku 1 Alternativní link k obrázku 2 Alternativní link k obrázku 3

Jak hrát a vyhrát?

1) Zapojte svoji představivost, vzpomeňte si na dávné i nedávné datadisky a uhodněte, kteří významní hrdinové a postavy se skrývají pod třemi zamixovanými obrázky. 2) Vaše odpovědi posílejte v následujícím tvaru: Obrázek 1: Postava - postava Obrázek 2: Postava - postava Obrázek 3: Postava - postava Nick na Wowfan.cz: "Vaše přezdívka na našich stránkách"3) Váš tip pošlete na soutěžní mail soutez@wowfan.cz a jako předmět nezapomeňte uvést [CUBIC]. 4) K vaší odpovědi napište vaší přezdívku, pod kterou vystupujete na Wowfanu. 5) ??? 6) Profit! Důležité! Pokud nebudete vědět některou z dvojic, pošlete alespoň to, co znáte. Za každou ze správně zodpovězených dvojic zvýšíte svojí šanci na výhru a to následujícím způsobem:
  • Jedna dvojice - 1x šance na výhru
  • Dvě dvojice - 2x šance na výhru
  • Tři dvojice - 5x šance na výhru
V praxi to bude fungovat tak, že se vaše jméno vhodí do "losovacího kola" vícekrát (dle výše uvedeného schématu). Poloviční odpověď se nebere, vždy musí být obě postavy z dané dvojice správně.
Soutěž ukončena
Losování proběhne (snad) ještě v den uzávěrky. Tentokrát budeme hrát o 15 klíčů. Obecná pravidla a informace k ostatním soutěžím hledejte v hlavním rozcestníku.

Vyhlášení vítězů

Správné odpovědi byly následující: Obrázek 1: Muradin Bronzebeard (uznávali jsme i Magni Bronzebeard) - Sylvanas Windrunner Obrázek 2: Illidan Stormrage - Sindragosa Obrázek 3: Hogger - Lady VashjOpět jsme nebyli krutí, co se výslovnosti nebo chybějícího příjmení či titulu týče. Vítězové budou zveřejněni (snad) během hodiny, hned jak se vylosují.
  • Tuska
  • Shadowseen
  • Leelinka
  • Cid
  • Rias
  • Praotectrekkie
  • Fosty
  • Raspo
  • Dolven
  • EnJay
  • Risak
  • snapi
  • Dominick11
  • TheArcanist
  • sean
Vítězům za celý tým Wowfan.cz gratuluji!

Naposledy upravil/a Hanzik 25.07.2014 v 17:27:00.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anstriber 25.07.2014 14:50

Osobně si myslím, že uznají oboje možnosti, přece jen ve wow je jeden Illidan,Muradin apod a je myslím jasno o koho jde, popřípadně to měli napsat do podmínek soutěže, ale není to tam, takže teoretický by to měli uznat

Fosty 25.07.2014 14:45

Já jsem raději psal jména i příjmení

sean 25.07.2014 14:36

Ja jsem teda taky psal jen jmeno. Tak snad je to ok.

Zergons 25.07.2014 14:33

Cid
Doufám že tvůrci této soutěže budou brát za správnou odpověď pouze celá jména postav. To z Illidana dělá větší oříšek a o Nuradinovy ani nemluvě. Samozřejmě pro znalé hráče je příjmení Stormrage jasnou věcí. Děkuji za fajn soutěž .
Počkat já sem tam dal jenom první jméno, to tam jako mělo být celé? To doufám že tedy nevadí, a navíc, když víte jméno té postavy tak přijmení pokud nevíte jak se píše se muže vygooglovat takže to stejně je jedno.

Cid 25.07.2014 14:13

Doufám že tvůrci této soutěže budou brát za správnou odpověď pouze celá jména postav. To z Illidana dělá větší oříšek a o Nuradinovy ani nemluvě. Samozřejmě pro znalé hráče je příjmení Stormrage jasnou věcí. Děkuji za fajn soutěž .

Muradin 25.07.2014 13:10

Pěkná soutěž. Líbí se mi možnost, že tam mohu být víckrát. Jen si myslím, že jste se mohli vyhnout Illidanovi Větší problém to někomu kdo zná lore nedělali ani ty ostatní postavy, ale Illidana vážně?

Zergons 25.07.2014 10:55

Uff, 3obrázek dal zabrat, ale nakonec to snad mám dobře. Ted jen doufat.

Danca 25.07.2014 10:19

No nektery mi dali zabrat, ale nakonec je mam vsecky

@ndy 24.07.2014 23:45

to bylo snad nejvíc jednoduché ale pěkné soutěže rozhodně lepší než kdo první přijde a tak. Snad to nevyhraje někdo kdo tu má x tisíc emailů.

Hanzik 24.07.2014 22:19

Plaguereaper
Ted si me celkem vydesil. Ucet na WoWfan jsem si zalozil vcera teprve
Očekáváme, že se mnozí registrovali až tento týden kvůli soutěži. Spíš jde o podezřelé registrace ze stejné IP adresy a podobné činnosti. Nemusíš se tedy bát.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet