Stan Lee žije dál ve WoW

  stan lee    marvel    stanley   

Po celém tom řetězci špatných zpráv prozatím zakončeným včerejším odchodem Mika Morhaima z Blizzardu to chce něco trochu veselejšího. To, že nás v listopadu 2018 opustil komiksový tvůrce a popkulturní legenda Stan Lee, sice není nic veselého, ale přinejmenším nás může zahřát u srdce, že jeho odkaz žije dál. A to i ve World of Warcraft. Blizzard totiž, jako už několikrát předtím, přidá do hry upomínku na slavnou osobnost v podobě NPC.

 

Stan Lee z Marvel Comics, který spoluvytvořil komiksové hrdiny jako Spider-Man, Iron Man, Doctor Strange, Thor, Avengers, X-Men, Fantastic Four a mnoho dalších, se objeví ve hře v patchi 8.1.5. A jako správný Avenger bude hlídkovat ve stormwindské pevnosti!

 

NPC jménem "Stanley" má v databázi ještě dva další modely, z toho jeden horďácký. Kde se tato dvě další vtělení mistra Leeho budou nacházat prozatím není známo.

V minulosti svůj posmrtný odkaz ve WoW dostal třeba Robin Williams, který se převtělil do džina jménem Robin.

 

Excelsior! Jaký je váš oblíbený Marvel komiks nebo film?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Walther 12.01.2019 10:03

Pěkné vzdání holdu. Akorát je divné, že jej chtějí přidat i pro hordu. Stan Lee vytvářel většinou kladné hrdiny.

onderfaus 12.01.2019 20:24

Nevím proč by horda neměla být kladná. Nejsem tedy maniak a neznám všechno ohledně světa Warcraft, ale v mnoha ohledech horda nemůžu označit hordu jako zaporaky.

kuchta 12.01.2019 21:38

Neviem čo vás to tak hnevá na to že je horda momentálne viac záporná však je to super že si môžete vybrať či chcete hrať za "kladasov" alebo "záporakov". V osobnom živote som dobrák od kosti ale vo wow sa mi dostava možnosti byť "zly" a to ma na tom baví. Keby sú obidve strany dobré, spravodlivé stálo by to za hovno a už by to nebol WARcraft.Podla mňa by mala horda ešte pritvrdiť ale to by schytal blizz hatte od Saurfangových Zappyboys...

Sir Finley Mrrgglton 13.01.2019 15:05

Tak v prvom rade Stan Lee bol veľmi kreatívny človek. Určite mu viac pristane horda než nejaká nudná fádna gayllianca pre ľudí bez štipky predstavivosti.

Vytvoril cez tristo postáv, ktoré neboli ploché ale mali svoje kladné a záporné vlastnosti. Napr. v civil war sa rozdelili na dve frakcie s rôznym záujmom presne ako vo wowku.

Ale zbytočne strácať čas s deťmi... hej ste dobrí ako kus chleba. Choďte a pobite všetkých tých zlých zlých , čo s vami nesúhlasia nech je svet lepší, veríme vám!

Nox 14.01.2019 02:36

Sir Finley Mrrgglton Zajímavé, že zrovna jako nejdětinštější komentář působí ten tvůj.

Perzeus 1 12.01.2019 00:41

Vsechna cest tomu cloveku a blizz zato te i na takove osobnosti mysli

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet