Steelseries slaví 10 let

//pic/hardware/steelseries/narozeniny/logo
Před nedávnem jsme informovali o tom, že Blizzard slaví 20 let. A dělá to v pořádném stylu. Nejen že po tu dobu vydává vlastní obsah, ale také delší dobu spolupracuje s firmou Steelseries, která vydává herní hardware - myši, sluchátka, klávesnice, podložky, atd. A nyní si pro vás obě firmy připravily soutěž a možnost koupit zboží za mnohem lepší cenu. Ale nejdříve soutěž. Máte jedinečnou možnost vyhrát balíček herního příslušenství podle vašeho přání. Můžete si vybrat myš, klávesnici, sluchátka a podložku. To ale není vše! Dále je možno hrát o trička a mikiny od firmy J!nx nebo Trading Cards od CRYPTOZOIC ENTERTAINMENT. A nechybí ani herní manuál ke hře od BradyGames. Pokud se vám to zdá ale stejně málo, je tu ještě losování o hlavní cenu, kterou tvoří World of Warcraft pack nebo Diablo III pack s notebookem MSI GX780. Jak se zúčastnit? Je to jednoduché. Navštivte speciálně vytvořené narozeninové webové stránky Steelseries. Zvolte si vaše oblíbené komponenty a zaregistrujte se pomocí e-mailu nebo Facebooku. 30 šťastlivců bude vylosováno 7. žáří a obdrží kód ke zvoleného balíčku. Ve stejný den budou vylosováni i dva hlavní výherci, kteří obdrží balíček příslušenství a notebook. Jména výherců se dozvíte na stránkách Facebook.com/Steelseries nebo na Steelseries.com/anniversary. Steelseries také vyprodává sklady a poskytuje slevu 50% na všechno přislušenství Warcraftu, Starcraftu a Diabla. Stačí využít kódu EPIC50 před dokončením nákupu. Jaké že to WoW věci si můžete koupit?
//pic/hardware/steelseries/narozeniny/mys_cata WoWfan.cz review //pic/hardware/steelseries/narozeniny/klavesnice //pic/hardware/steelseries/narozeniny/klavesnice_cata //pic/hardware/steelseries/narozeniny/podlozka_wotlk //pic/hardware/steelseries/narozeniny/podlozka_wotlk_2 //pic/hardware/steelseries/narozeniny/podlozka_wotlk_3 //pic/hardware/steelseries/narozeniny/podlozka_cata //pic/hardware/steelseries/narozeniny/podlozka_cata_2 //pic/hardware/steelseries/narozeniny/podlozka_cata_3


Naposledy upravil/a Astra 01.09.2011 v 07:28:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anstriber 31.08.2011 20:45

no že vyhraju je mála šance ale za pokus to stojí já málem taky vyhral cata beta key jenže kdybych nezaspal tak bych ho měl smůla no

BlackFans 31.08.2011 20:22

pres 300 000 ludi zapojenych? papa vyhra ale sanca je vzdycky ze jo

Ellendway 31.08.2011 20:08

Emdix
a obdrží kód ke koupi zvoleného balíčku tak jsem z toho jelen...Ta výhra je sleva na ty věci nebo jak to je?Protože abych kupoval výhru kdybych náhodou vyhrál, to se mi moc nechce.
Upraveno. Díky. Jedná se o to, že je soutěž - od té dostaneš speciální kód, který někam dáš a oni ti pošlou zboží a pak je ještě 50% sleva.

Tamhleten 31.08.2011 20:03

a obdrží kód ke koupi zvoleného balíčku tak jsem z toho jelen...Ta výhra je sleva na ty věci nebo jak to je?Protože abych kupoval výhru kdybych náhodou vyhrál, to se mi moc nechce.

Biff 31.08.2011 19:09

Nevíte někdo prosim jak dlouho bude tahle akce? Zajímá mě totiž jestli si budu moct koupit legendary edition mouse která ještě nevyšla taky za 50% discount..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet