Tento měsíc ve WoW - únor 2017

  Měsíc ve WoW    Události    Únor ve WoW   

V únoru se ve hře rozhodně nebudete nudit. Pokud jste již dokončili Lunar Festival, můžete se těšit na brzo přístupný Darkmoon Faire nebo Love is in the Air událost, která reflektuje Valentýn. Těšit se můžete také na jednu malou herní událost a hromadu bonusových událostí, včetně Cataclysm Timewalking dungeonů.

 

Blizzard zdroj

 

Tento měsíc můžete ve hře vidět a zažít Love Is in the Air a mnoho dalšího. V únorovém vydání Tento měsíc ve WoW se podíváme na některé skvělé herní události a pokračování vývoje Patche 7.2: The Tomb of Sargeras.

 

Prázdniny a události

 

Lunar Festival – 21. ledna – 4. února

Každoročně se druidové z Moonglade schází a oslavují vítězství nad prastarým zlem. V průběhu Lunar Festivalu mohou obyvatelé Azerothu uctít hrdiny, sdílet s ostatními hráči skvělé hostiny a samozřejmě – vypustit ohňostroj!

 

Darkmoon Faire – 5. února – 11. února  

The Darkmoon Faire opět otevírá své brány! Zavítejte do království Silase Darkmoona a jeho společnosti, kde budete moci hrát hry, které otestují vaši mysl, nervy a prohlédněte si exotické památky ze všech koutů Azerothu.

 

Love Is in the Air – 7. února – 21. února

Něco se vznáší ve vzduchu všech hlavních měst Azerothu. Mnoho strážných a občanů měst tráví své dny výměnou dárků s ostatními obyvateli.

 

Malé herní události

 

Hatching of the Hippogryphs – 23. února

V tento den můžete vidět, jak se rodí Frayfeather Hippogryphové. Zamiřte do Frayfeather Highlands ve Feralasu a buďte svědky této úchvatné události!

 

Bonusové události

Systém bonusových událostí konstantně rotuje naplánované aktivity, které přidávají hráčům pasivní bonus a nabízí vždy jeden úkol, za který mohou hráči získat zajímavé bonusy.

 

Pet Battle Bonus Event – 7. února – 13. února

V průběhu této události můžete získat až třikrát více zkušeností pro vaše bojové mazlíčky!

 

Timewalking Dungeon Event: Cataclysm – 14. února – 21. února

Každá postava nad 86. úroveň získá přístup ke speciální frontě Timewalking Dungeonů v Dungeon Finder. Připojením do události se upraví úroveň a předměty tak, aby byly na stejné úrovni jako v průběhu Cataclysmu. Při této události mohou hráči získat zajímavé odměny a předměty pro jejich standardní úroveň.

 

Arena Shirmish Bonus Event – 21. února – 27. února

Získejte v tomto týdnu mnohem více honorů z bojů v Arena Skirmish!

 

World Quest Bonus Event – 28. února – 6. března

Jakmile bude tato událost aktivní, budete moci za dokončení World Questů na Broken Isles získat bonusovou reputaci ke každé frakci.

 

Patch 7.2: The Tomb of Sargeras na PTR

Nová aktualizace 7.2 je v současné době testována na Public Test Realm. Připojte se i vy k mnoha dalším hráčům, navštivte World of Warcraft PTR diskuzi, Bug Report a Class Development fóra, ve kterých naleznete nejnovější informace o vývoji.

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet