Tento týden v Legion - 41. týden 2017

  Legion    Reset    Týden   

Je středa, a to znamená jediné. Do hry se dostává nový týden, který přináší mnoho herních událostí, které by vám neměly ujít. Ať už jde například o další úroveň Artifact Knowledge nebo třeba Pet Battle Bonus Event, ve kterém si připomenete, jaké je to být Ash Ketchum z Oblázkového města.

 

Artifact Knowledge – 47. úroveň

Nová úroveň Artifact Knowledge je dostupná všem hráčům a všem jejich postavám. Tento týden byla AK zvýšena o další úroveň a bonus Artifact Power, který získáte, je tentokrát 77 250 000 %, což je o téměř 19 milionů procent více, než tomu bylo minulý týden.

 

Pro představu se můžete podívat, kolik Artifact Power dostanete z momentálně nejdostupnějších Artefakt Power tokenů:

 

Argus – world boss

Tento týden se na Argu setkáme s novým bosse npc #124492, ze kterého můžete získat například Holy Relic o item levelu 930 – item #152347. Pokud jste od začátku nové aktualizace zabíjeli bosse v Greater Invasion Pointech, budete dnes moci získat achievement achievement #12026.

 

Jaké další předměty můžete získat? No, například jeden z těchto:

 

Argus – týdenní úkoly

  • Fuel of a Doomed World – Posbírejte 50 Pristine Argunite z Invasion Pointů, zabíjením vzácných nepřátel nebo vybíráním truhel. Dokončením úkolu získáte 300 Veiled Argunite.
  • Invasion Onslaught – Dokončete tři Invasion Pointy a získáte 200 Veiled Argunite.

 

Pet Battle Bonus Event

Každý fanoušek Pet Battles by měl zpozornět. Tento týden totiž probíhá bonusová událost, ve které budete moci získat bonusové zkušenosti pro vaše mazlíčky a usnadnit si tak jejich vylepšování na 25. úroveň. spell #186406 zvýší zisk zkušeností vašich petů o 200 %.

Samozřejmostí je i týdenní úkol quest #39042, ve kterém budete muset porazit 5 náhodně vybraných hráčů z PvP soubojů. Do těchto soubojů se dostanete přes Pet Journal. Odměnou za splnění úkolu je epický předmět item #122457, kterým vylepšíte jednoho mazlíčka na 25. úroveň. Pokud si nevíte rady, kterého peta vylepšit, můžete zkusit například některého ze článku Fantastičtí peti a kde je najít – 1. část.

 

Mythic+ Affixy

  • Bursting – Po usmrcení nepřítele jeho tělo bouchne, což v podobě DoTky udělí damage ve formě 10 % vašich životů. Tento efekt se stackuje.
  • Skittish – Nepřátelé nevěnují tolik pozornosti threatu, který tank vytváří.
  • Tyrannical  – Bossové mají o 40 % víc životů a udílí až o 15 % vyšší damage.

 

Broken Isles – world boss

Na Broken Isles se objevil npc #109331. Z tohoto bosse můžete získat hned několik předmětů, které mají základní item level 860. Týdenní úkol quest #43193 se samozřejmě počítá do achievementu achievement #11160. Pokud vám tedy tento boss v achievementu ještě chybí, neváhejte a vydejte se do Azsuny.

 

A jaké předměty vůbec můžete získat?

 

Archaeology

Máte málo zlaťáků a chcete si trochu přivydělat? Máte šanci. Archaeology má tento týden v týdenním úkolu odměnu v podobě item #131740, kterou můžete s úplně klidným svědomím prodat jakémukoli vendorovi a získat 5000 zlaťáků.

 

Úkol bude dostupný dva týdny, pokud tedy stále pracujete na achievementu achievement #10602, rozhodně byste neměli čekat, protože tento úkol bude po skončení dostupný zase až za půl roku.

 

The Great Gnomeregan Run – 14. října

Již tuto sobotu bude probíhat jednodenní událost, ve které se budete moci proběhnout se svými gnómy od Gnomereganu až do Booty Bay. Tato akce je úplnou novinkou a řadí se do kategorie krátkodobých herních událostí.

Společně s touto událostí se také uskuteční velký běh na americkém serveru Scarlet Crusade, který bude symbolizovat podporu kliniky v Clevelandu a vakcínu amerického lékaře Vincenta Tuohy, která by mohla pomoci s bojem proti rakovině prsu. Pokud se této události chcete zúčastnit, rozhodně neváhejte a připojte se na americký server Scarlet Crusade (za připojení nemusíte platit – postačí vám Starter Edice). Více o celé této akci se dozvíte na oficiálních stránkách Running of the Gnomes.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet