The Guild - seriál

The Guild

The Guild je komediální seriál, který vypráví osudy guildy The Knights of Good a jejich členů v online i offline MMO hry. V hlavní roli se představuje Felicia Day jako Codex. Herečku můžete znát třeba ze seriálů jako Buffy - přemožitelka upírů či Dr. Horrible's Sing-Along Blog. Hlavní představitelka je hráčkou World of Warcraft a proto se rozhodla i začít točit tento amatérský seriál.

Sledovat jej můžete na DVD, oficiálních stránkách nebo nyní u nás. Na serveru www.videacesky.cz jej překládá dvojice Zoidy a scr00chy. Díky nim si seriál můžete vychutnat i s českými titulky.

Další místo kde jej můžete sledovat jsou neoficiální stránky pod vedením George - http://the-guild.cekuj.net. Najdete zde zatím všechny 3 přeložené série, fotky a něco málo i o historii.

[odstavec]

Navigace

[odstavec]

Nechceš chodit s mým avatarem?

Klip k seriálu The Guild byl natočen klip - Do You Wanna Date My Avatar. Písnička je docela chytlavá a fanouškům seriálu se bude zajisté líbit.

[odstavec]

Rozhovor s Feliciou Day o The Guild

Rozhovor s Felicii Day (představitelka Codex) a Sandeep Parikh (představidelem Zaboo) byl natočen před posledním dílem první řady. V rozhovoru je popisován vznik seriálu apod. Fanoušek by tento rozhovor neměl minout.

[odstavec]

1. řada

The Guild

Codex dochází, že by měla omezit své online hraní. Při rozhovoru s guildou, ale celé guildě dojde, že jim chybí Zaboo. Ten je offline již několik dní. V tom momentu u Codex zazvoní zvonek, otevře a za dveřmi je...

[odstavec]

Upoutávka na druhou řadu

Pokud jste dokoukali první řadu, můžete se kouknout na upoutávku druhé řady seriálu.

[odstavec]

2. řada

The Guild

Setkání guildy mělo velké následky hlavně pro Codex. Jak se ukázalo, Zabooova matka je realitní právník, zaujatý vůči Codex. A tak ji nechala vystěhovat. Zaboo ji doprovázel...

[odstavec]

Upoutávka na třetí řadu

Upoutávka na třetí řadu, kde se naše guilda s konkurenční guildou, kterou vede herec William Wheaton.

[odstavec]

Halloweenský speciál

Speciál k třetí řadě, kde se naše guilda vydala koledovat. Původně měli utužovat guildovná vztahy, ale nakonec se rozhodli rozdělit. Ale stejně se nakonec potkali na jednom místě.

[odstavec]

3. řada

The Guild

Na konci druhé řady jsme mohli na nečekané párty u Codex být svědky "hroucení" guildy a Codex dostala kopačky (2x). Naštěstí je tu jedna pozitivní věc. Vychází nový datadisk a členové guildy se vydávají před obchod s hrami, kde čekají na otevření. Tam, ale potkávají konkurenční guildu...

[odstavec]

Felicia Day na Streamy Awards 2010

Záběry z předávání cen Streamy Awards 2010, kde naše známá Felicia Day z The Guild vyhrála cenu v kategorii nejlepší herečka v komediálním web seriálu.

[odstavec]

Nepovedené záběry ze 3. série

První část sestřihu nepovedených scén ze třetí série The Guild. Po Festivalu Fantazie měla vyjít další část, ale ta je v nedohlednu.

[odstavec]

Píseň 3. řady

Video, které stručně shrnuje děj 3. řady. Píseň vytvořili autoři, který stojí za na YouTube velice populárním seriálem Auto-Tune the News, který letos vyhrál Streamy Award v kategorii Nejlepší zpravodajský nebo politický seriál. Vše spočívá v tom, že tvůrci sestříhají různé výroky a rozhovory ze zpráv a nejrůznějších pořadů, trochu "poladí" zvuk a vytvoří z toho píseň.

[odstavec]

Upoutávka na čtvrtou řadu The Guild

Upoutávka na 4. řadu The Guild Vám stručně nastíní, o čem bude následující série. Se čtvrtou sérií nachází také malá změna. Tentokrát se nebudou díly uveřejňovat 2x týdně, ale pouze jednou. Aspoň se budete na seriál více těšit. :)

[odstavec]

Game On (Jen pař)

Po klipu Do You Wanna Date My Avatar přichází autoři seriálu The Guild s dalším. Tentokrát nese název Game On. Klip byl představen na letošním ComicConu v rámci linie The Guild a podle všeho se náš oblíbený seriál líbil více než jiné seriály. Klip má Indický nádech a působí propracovanějším dojmem, než jeho předchůdce. To ovšem neznamená, že by první klip byl nějaký méněcenný, právě naopak. Každopádně doufám, že se Vám píseň zalíbí, každopádně se nemůže líbit všem. :)

[odstavec]

4. řada

The Guild

Konec třetí řady nebyl o nic méně napínavější, než konec druhé řady, ba naopak. Naše guilda vyhrála souboj s Osou Anarchie a Codex se tak trochu zapletla s jejich šéfem...

[odstavec]



Naposledy upravil/a Snake Plisken 30.11.2010 v 22:41:37.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 13.07.2010 11:38

VailenCZ
Už jsem viděl nějaké blbinky na řadu 4, jako třeba plakát. Je teda pravda, že bude i 4. řada, nebo to sou (zatím) fámy???
4. řada opravdu bude.

VailenCZ 13.07.2010 11:22

Už jsem viděl nějaké blbinky na řadu 4, jako třeba plakát. Je teda pravda, že bude i 4. řada, nebo to sou (zatím) fámy???

Lomby 20.06.2010 17:34

jaaaaaaaj Will Wheaton je všude dokoukam big bang kde 2 dily hraje Wheaton zapnu tohle a zas Will Wheaton

Anstriber 10.06.2010 22:48

Georges
Ahoj na mojim webu http://the-guild.cekuj.net mam vsecky vydane dily s ceskymi titulky online prijdte se podivat
KECY

Kalon 07.06.2010 20:21

Neznáte nějakou stránku kde je díl 3x11? v 3x10 to bylo napínavé a hledám stránku kde je tento díl

Javorovej 08.04.2010 20:08

Ahoj na mojim webu http://the-guild.cekuj.net mam vsecky vydane dily s ceskymi titulky online prijdte se podivat

Snake Plisken 05.04.2010 21:05

Přidávám odsud. Kdyby jste náhodou nečetli úvodník.http://www.videacesky.cz/tag/the-guild.

Djgaina 05.04.2010 20:05

Tak ono už to je přeložený až do S03E04. http://www.serialzone.cz/serial/guild-the/titulky/

Snake Plisken 05.04.2010 19:01

Funkař: Ano, je i třetí série, ale ten, kdo to překládá, to překládá postupně. Takže jakmile bude další přeložený díl, přidám jej.

Swot 05.04.2010 14:24

Nema nekdo samostatny titulky na The Guild: Nechceš chodit s mým avatarem? Muzou byt v jakymkoliv jazyce :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet