Tomb of Sargeras - Mythic - AFK R 9/9

  Tomb of Sargeras    Kil'jaeden    AFK R   

Po dvou úspěšných zabitích Kil’jaedena tady máme další, které uzavírá první trojici nejúspěšnějších světových guild. Korejská guilda AFK R dokázala včera večer pokořit posledního bosse instance a ukořistit tak třetí místo celkového umístění.

 

Včera krátce po osmé hodině večerní našeho času se konečně guilda AFK R dočkala úspěchu v podobě zabití Kil’jaedena. Dokázala to jako třetí na světě. Její progress trval 14 dní, 5 hodin a 28 minut! AFK R tak překonala své asijské rivaly – guildy Alpha a Style War.

Sestava k zabití bosse není až tak úplně překvapivá. Stejně jako u předchozích dvou guild byla v raidu celá jedna skupina, která byla tvořena ‚žluťáky‘. Rogue je velice žádané povolání na posledních dvou bossech, a proto není divné, že i AFK R jich použilo pět. Dále se ve velkém počtu sešli druidi – 2x tank, 2x healer a 2x ranged DPS. V sestavě chyběl demon hunter a monk.

Průměrný item level guildy se zastavil přesně na item levelu 933 a artifact trait na 58.6. Zajímavý je také fakt, že sedmnáct z dvaceti hráčů mělo při zabití Kil’jaedena kompletní Tier 20 set.

 

Z informací, které máme, jsou relativně blízko k zabití i další guildy. Alpha dokázala po více než 1 230 pokusech dostat bosse na 8.7 %, poté ovšem přišel enrage, takže čínská guilda bude muset dopilovat ještě DPS. Style War má nejlepší pokus na 26 %. Je tedy dost možné, že na další smrt Kil'jaedena si ještě nějakou chvilku počkáme.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akari 31.07.2017 13:09

Zajímalo by mě jestli AFK R raidovala tak šílené časy jako Alpha a možná i Style War. Myslím, že Apha je krásný příklad toho, že raid time ještě neznamená jistý úspěch. Sice byly nakonec 4, ale bez toho šíleného raidování by možná ještě neměli 9/9.

29.07.2017 06:59

pripada me ze ty sedtavy sou si dost podobny co se tyce rogun a druidu

29.07.2017 06:59

sestavy*

Martins911 29.07.2017 08:51

Zřejmě kvůli mobilitě

Kaileen 30.07.2017 00:00

@Martins911 nie , je to tým, že momentálne rogue je jedno z top DPS a má presne defenzivky ktoré negujú presne ability ktoré treba soaknut... napríklad rogun dokáže soaknut Apocalypse od kiljaedena spellom ktorý ma prakticky nulový cooldown ... u avatara je každý dotkár užitočny nakoľko je to DPS run ... assa roguna je preto ako stvorena... silný burst

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet