Trollí voodoo

Popis vložte popis obrázkuNěkteří učenci vidí voodoo jako typ animismu a rozsah této teorie je pravdivý. Trollí náboženství ma rozhodně temnější sklon, než šamanismus ve který věří orkové nebo taureni. Trollové mají komplexní systém zahrnující zlé duchy a jejich účinek na svět, ale zatím žadný učenec nezjistil co je pravda a co výmysl. Trollové kmene Darkspear pocházejí z temné a krvavé historie obětování, kanibalismu a temné magie. Považují duchy za více individuální než normální bytosti. Duchové jsou nepřátelští, chamtivý a nebezpeční. Trollové věří, že se jejich předkové stávají zlými duchy, kteří potřebují krvavé oběti. Trollové obětují a jí své nepřátele. Dělají to ze dvou důvodu, tím prvním je, že potřebují oběti k uklidnění duchů předků a tím druhým je víra trollů, v posmrtný život kdy jim duch jejich oběti může přinést později smůlu. Snězením těla jejich nepřatel pro trolli znamená i to, že mají jistotu toho, že jim duch neublíží. Trollové z kmene Darkspear pochopili,že jejich chování a jejich destruktivní rituály by mohly urážet ostatní členy Hordy, zejména Forsaken. Pod Thrallovým opatrovnictvím, trollové z kmene Darkspear zavrhli obětování myslících bytostí, které bylo nahrazeno obětováním zvířat. Tito trollové už nejí své nepřátele, ale praktikují jiné metody chytání, zranění nebo zničení zlých duchů. Tyto schopnosti má witch doctor a patří mezi ně: požehnání, upalování srdcí mrtvol a utopení mrtvol. vložte popis obrázkuWitch doctorové zaujímají důležitou funkci ve trollí společnosti. Trollové uctívají své witch doctory, jako nejmoudřejší a nejsilnější členy kmene a skládají jim poklonu a úctu. Trollové jsou hodně pověrčivou rasou. Vidí všude špatná znamení a spoléhají na to, že se o ně witch doctoři postarají. Witch doctorové řídí výsledek bitvy více než normální válečníci. Trollové věří, že witch doctor který dokáže správně vyčíst předtuchu a provést úspěšně rituál zaručí vítězství v každé bitvě. Po Thrallově účasti v kmenu Darkspear, se witch doctorem mohou stát pouze muži. Navzdory tomuto pravidlu se stalo několik žen witch doctory, ale ty které se rozhodly stát se náčelníkem kmene, se setkaly většinou s posměchem a odporem. Ženy které se staly witch doctory se nazývají zufli.

Naposledy upravil/a Mordecay 21.11.2010 v 21:29:11.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Toren 01.10.2010 14:05

tak už sem tam něco opravil co se týče hlavně čárek tak napisšte prosím co bych tam měl dál opravit

Stefenzi 01.10.2010 10:49

Jo dobře s tím souhlasím.Mě se spíš nelíbí způsob jak to Blake dává najevo.Když už chci někoho upozornit že by si to po sobě měl třeba přečíst tak nenapíšu:takovecjh chyb rovnou se di zabít x( a ještě s chybou ale řeknu co tam třeba bije do očí nebo aby to třeba opravdu pročetl a opravil.

Wrent 30.09.2010 22:44

No ale i já souhlasim s tim, že když má článek gramatickou úroveň, tak je to mnohem lepší. Vemte si, kdybychom psali novinky s tolik chybama, taky byste nás neměli tolik rádi .

Stefenzi 30.09.2010 22:11

Blake
takovecjh chyb rovnou se di zabít x(
Tyhle komenty miluju.Když se ti to nelíbí tak to nečti.

Toren 30.09.2010 21:48

Blake
takovecjh chyb rovnou se di zabít x(
zkus si 1 článek taky napsat a uvidíš že to taková sranda neni

Blake 30.09.2010 18:50

takovecjh chyb rovnou se di zabít x(

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet