Uldir odměny - Transmogy, tituly, mounti

  uldir    raid    mount   

První Battle for Azeroth raid Uldir mohou hráči pokořit již ode dneška (v našich končinách od zítřka). Co všechno můžete z jeho tajuplných zákoutí vybojovat?

Loot – Item level

Loot ze všech bossů má stejný základní item level. Azeritový armor nemůže být (jako obvykle) Warforged ani Titanforged a zbraně rovněž nemohou být Titanforged.

  • LFR – ilvl 340
  • Normal – ilvl 355
  • Heroic – ilvl 370
  • Mythic – ilvl 385

 

Modely armoru a zbraní

Jelikož došlo k odstranění  Tier setů, nejsou už ve hře dostupné unikátní transmogy pro každou jednotlivou classu. Namísto toho jsou transmogy rozděleny podle typu armoru, přičemž z každé obtížnosti dropuje daný model v jiném zbarvení.

 

Souhrn všech modelů armoru i zbraní najdete zde.

 

Cloth

LFR
Normal
Heroic
Mythic

Leather

LFR
Normal
Heroic
Mythic

Mail

LFR
Normal
Heroic
Mythic

Plate

LFR
Normal
Heroic
Mythic

Příklady zbraní

 

 

Z bosse Taloca zároveň nejspíš bude padat na všech čtyřech obtížnostech kosmetický Khor, Hammer of the Guardian. Mělo by jít o analogii itemů Taeshalach and Scythe of the Unmaker z Antorus, the Burning Throne.

Tituly

Pokud porazíte finálního bosse G'huuna na Mythic obtížnosti, budete se moci honosit titulem %s the Purifier.

 

S příchodem Uldiru rovněž přibyly nové Hall of Fame achievementy: Hall of Fame: G'huun (Alliance) a Hall of Fame: G'huun (Horde). Prvních 100 guild z každé frakce, které porazí Mythic G'huuna, dostane jako odměnu titul %s, Famed Slayer of G'huun.

 

Mount

Za splnění achievementu Glory of the Uldir Raider dostanete odměnu v podobě Bloodgorged Crawg.

Související články:

Jak se připravit na Uldir

Battle for Azeroth release kalendář

World bossové v Battle for Azeroth


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 05.09.2018 08:18

Také mohli dát pro každou skupinu alespoň 2 různé sety, když už je takový problém mít sety na každé povolání, ale jinak nic moc... Jak už zde někdo psal lepší kdyby udělali staré sety
znova

Silveralius 05.09.2018 06:57

To jako myslej vážně, že by někdo byl ochotný svého Warlocka obléknout do něčeho tak hrozného? Warlock v setu ze zlata Aha
Sety jsem viděl už dřív, ale doufal jsem, že ještě něco málo přidají. Třeba prostě o jeden set navíc pro každý typ.

Akari 04.09.2018 21:03

Já osobně nepotřebuji 12 setů každý tier, ale spíš bych uvítal revamp starých setů (jako v Tomb od Sargeras), spusta starých setů je pořád super, bohužel oproti těm novým vypadají už celkem lacině. Já bych rád viděl například takovou t5 z TBC nebo Ulduar sety, to by bylo super a myslím si, že by to komunita vřele přivítala.

Ales_CZ 04.09.2018 21:26

Na paladina používám set z Dragon Soulu, protože to je normální pěkný set (všechny 3 zbarvení), ale nejvíce bych chtěl ten červený z RAID finderu, který nemám Druhý normální použitelný set je z antorusu, na mythic. Na DK jsem si musel seskládat svůj set, v podstatě mám ten začátečnický nebo jestli to byl ten, co se při zakládání DK zobrazoval na postavě, jistý si teď nejsem, ale jsou to věci pouze pro DK

einfari 05.09.2018 00:37

@Ales_CZ
Auridormi <Raid Finder Guardian> Spustí ti Dragon Soul na LFR obtížnost.

Ales_CZ 05.09.2018 04:49

@einfari děkuji

cerberos 04.09.2018 20:43

jako obvykle co se týče designu..nic moc spíš k pláči ale je to jen první raid v bfa tak o nic nejde...

Ales_CZ 04.09.2018 19:42

Velebnosti, chce se mi z těch setů zvracet. Sakra, to je tak hnusný, že mi oči z důlku vypadávají. Proč ale? Já si z těch setů skoro nedokáži vybrat. Těch pár setů, co se mi líbí, tak třeba nemohu získat, protože jsou z raid finderu a jak jako mám ten set získat, když mám maximální level? Chci možnost, že na maximálním levelu si budu moci dokoupit sety z předchozích datadisků pouze z Raid Finderu.

einfari 05.09.2018 00:29

Vždyť staré LFR raidy lze normálně sólovat jako všechny obtížnosti. Akorát se do daného LFR raidu nevstupuje standardně přes hlavní bránu instance, ale vždy je v daném datadisku k tomu určená NPC postava, která ti ten LFR raid spustí (portne tě tam).

Ales_CZ 05.09.2018 04:48

@einfari tuto já nevím, že tě to tam portne, kde se to NPC nachází? Či jak se jmenuje?

Valohran 04.09.2018 18:41

zdá se mi to, nebo mají clothové armory kromě lfr holé lopatky? to oblečení mě teda taky moc nenadchlo, vypadají v tom ty postavy jak golemové. zbraně vypadají celkem dobře, nejvíc se mi asi líbí ty meče a štíty.

ratatuj 04.09.2018 17:32

Odstránenie tieru mi príde ako keby bol Blizz lazy vytvárať tie sety pre jednotlivé clasy. Napríklad také DHčko tých svojich setov teda moc nemalo čo mi je hrozne ľúto, keď ostatný ich majú samozrejme viacej.
Takto mi to príde odfláknuté. Samozrejme môžeme si dať svoje obľúbené transmogy, ale že by sa medzi obľúbené mal dostať Uldir set to dosť pochybujem. Možno z ďalšieho raidu to bude vyzerať lepšie ale už to stráca to kúzlo že jednotlivé clasy majú svoj unikátny armor, takto to je že vyzerajme všetci rovnako. Mi to tak príde že tam ani rozdiel medzi plate, mail, leather a cloth moc veľký nie je.
Budem len dúfať že do budúcna sa to zlepší alebo pri najlepšie že sa vrátia Tier sety

Lockdaar 04.09.2018 19:04

Tak ono to už holt asi taky není tak jednoduchý vytvářet pro každý raid nový tiery pro každou classu jak si někteří lidi myslí... vemte si, kolik za tu dobu vytvořili tierů pro pve a pvp, někdy ty nápady můžou začít jednoduše docházet a zvlášť v tomhle případě, když je wow už takhle rozsáhlý. Já něco takovýho už pár roků ale neřeším - běhám pořád ve stejným transmogu ze ZG/ZA, kterej vypadá na mým trollovi dobře + ladí pěkně k Zulianskýmu tygrovi ze starýho ZG a zatím mě to neomrzelo

ratatuj 04.09.2018 21:13

@Lockdaar Je mi jasné že to určite nie je jednoduché, ale od tak veľkej spoločnosti by som očakával viacej pri tvorbe raid setu. Ako tu už bolo spomenuté je mi z toho zle a nedá sa na to pozerať ako to vyzerá. Keď nemajú nápady na new modely mohli by spraviť reskin ako to nado mnou spomenul
Akari. Tomb of Sargeras z T6 to spravili geniálne. Len by prirobili dačo new pre DK, DH a monka. Mali by toho menej a ludia by boli skôr spokojný než z tým čo dali teraz.

Lockdaar 04.09.2018 21:33

@ratatuj to sice špatně udělaný nebylo ten tier z T6 ale kdyby tohle dělali dál, tak pak lidi budou zase jen nadávat, že dělaj obyčejný reskiny starých tierů a nic novýho... :P

ratatuj 04.09.2018 23:03

@Lockdaar To je tiež pravda ale raz za čas by ten reskin mohli ešte spraviť. Urobili by určite len dobre :P

twice 05.09.2018 06:34

@Lockdaar Tak například můžeš dělat design podle bossů z kterých to padá. Něco jak má Monster Hunter. To ti poskytne směr kterým se vydat při navrhování.. nebo jak tu už někdo zmiňoval můžou udělat revamp starých setů. V současném uldiru by se třeba revamp ulduar setů dost hodil.

Hromovapest 04.09.2018 16:17

Teda ty itemy vzhledově vypadají strašně.

einfari 04.09.2018 15:49

Class sety jsou v čudu, takže teď Druidi, DHčka, Monkové, Roguny... všichni budou vypadat stejně. Ještě, že tu máme ten transmog. Za mě jsou ty amory naprosto strašné, připomíná mi to první tier na WoDku, styl ala zelené itemy na disenchant.

Akari 04.09.2018 15:26

To Blizzard chce motivovat guildy na Hordě, aby kvůli tomu titulu migrovali na Allianci? Protože jiný smysl v tom nevidím. Už teď víme, že to bude vůči spousta guildám nefér, jelikož brutální většina hardcore guild je Horda. Pokud vezmeme jako příklad poslední raid tier, tedy Antorus, tak ZHRUBA 100 nejlepších guild na Hordě se vešlo do TOP120. Zatímco 100 nejlepších Alliančních guild se vešlo do TOP410. Takže 121 nejlepší guilda na světě nedostane titul, protože je na "špatné" frakci, zatímco nějaká 410 guilda na světě dostane ten titul, jelikož má tu "správnou" frakci.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet