Ulduar Timewalking 14. - 21. února

  Ulduar    Timewalking   

Počínaje dneškem se po dobu jednoho týdne můžete těšit z raidování v Timewalking Ulduaru. V minulosti byl zaveden Timewalking Black Temple a s příchodem nového patche jsme se konečně dočkali Timewalking verze jednoho z nejúžasnějších raidů z Wrath of the Lich King a možná vůbec. Pokud se budete chtít do vězení Titánů vydat, můžete zajít za Archmage Timearem v Dalaranu a převzít quest #50318. Poté se jen musíte vydat do starého Dalaranu v Northrendu se svou složenou raid partou a nalézt npc #50318, který vás dostane do Ulduaru. Do raidu nemůžete vstoupit přes raid finder, takže je velkou výhodou, když máte guildu. Též je možné nalézt skupiny přes chat či Premade Groups, ovšem to už je trochu sázka do loterie.

 

Co můžete vlastně získat?

 

Blizzard zdroj

Ulduar Timewalking je zpět a Yogg-Saron, lucidní sen, monstrum z vašich nočních můr a stvůra tisíce tváří, na vás čeká.

 

 

Kdy: Ulduar raid bude vždy dostupný během Wrath of the Lich King timewalking eventu.

Obtížnost: Raid je nastaven na Normal obtížnost a nebude možno do něj jít skrz LFR.

Minimální level: Mohou se účastnit hráči s levelem 80 a výše.

 

Během Wrath of the Lich King Timewalking eventu budete moci složit raid skupinu mezi 1 a 30 hráči, vycestovat do Dalaranu v Northrendu a promluvit s Vormu, aby vás do raidu pustil. Raid se bude škálovat podle počtu hráčů, vašeho levelu a gearu vůči výzvám, které na vás budou čekat.

 

Pokud nemáte svou vlastní skupinu nebo guildu, Group Finder vám v tom může pomoct skrze Premade Groups, kde skupinu můžete nalézt nebo vytvořit. 

 

Nemůžete se dočkat, až stanete v ohni Igniss the Furnance Mastera? Postavit se XT-002 Deconstructorovi? Či chcete zkusit, zda vaše mysl ustojí hrůznou podobu Yogg-Sarona? Na co ještě čekáte? Uvnitř vás čeká plno petů z achievementu achievement #11320 a mnoho dalšího!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet