Update animací Discipline priestů

  priest    update    povolání   

Pokud si pamatujete, nedávno se na webu objevil článek s videem upravených animací Restoration shamana. Blizzard s úpravami i nadále pokračuje a včera se objevilo další video – tentokrát se aktualizace dočkal Discipline priest. Jak moc byly animace upraveny, se můžete podívat v následujícím videu. 

 

 

Líbí se vám nové animace Discipline priesta? A jaké se vám líbí nejvíc?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akari 28.08.2017 21:59

Disco priest je celkem nudný spec co se týče animací, podle toho co prezentovali před Legionem tak to mělo být něco mezi holy a shadow, ale připadá mi to spíš jako nudnější holy s kapkou shadow, v podstatě tam nejsou téměř žádné viditelné shadow efekty a ty holy nejsou vždy nejlepší.
Chtělo by to trochu více voidu, třeba by mohli udělat několik samostatných glyphu na spelly, že by se změnili na shadow animace (smite, bublina, bariera, halo, divine star, power word: solice...atd). Něco podobného teď udělají se shadowfiendem, ten teď bude i v podobě holy minniona. Oproti holy a shadow to dost zaostává, holy je anděl (má hodně animace křídel) a shadow je zase hodně old god (hodně chapadel).
Myslím, že disco mohl dostat takovou "void formu", buď by ta jeho void forma mohla být třeba v jedné barvě (něco mezi shadow a holy), nebo promíchaná shadow/holy barva a nebo by se barva mohla měnit podle toho jaký typ spellů právě používá a to celé podtrhnout třeba křídly jako má v PVP telentech (archangel a darkarchangel)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet