Vlci

Vlci Vlci jsou původními obyvateli mnoha částí Azerothu. Žijí na všech známých kontinentech. Vyskytují se v širokém spektru poddruhů a liší se také společenskými zvyklostmi. Přestože vůči lidem a pololidem, kteří vkročí na jejich území, je většina vlků nepřátelská, existuje několik jedinečných vlčích smeček, které se spřátelily se svými pololidskými protějšky (jako jsou například Orkové). V každém okolí, ve kterém se vlci vyskytují, můžete oběvit i jejich hnízdo. To vypadá jako pár kamenů na sobě a kolem něj se točí spousta vlků.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

pioklom

pioklom je autorem 7 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Snake Plisken 04.09.2010 21:37

Vypadá to, jako kdyby si trochu divně přeložil úvod článeku z WoWwiki.Takže když trošku opravíš to, co už si zde napsal a doplnil další věci a taky přidal obrázky, mohl by to být pěkný článek.Takže se snaž ještě.

Propast 04.09.2010 21:20

oceňuji práci, kterou děláš. Opravdu nepatřím k těm ,c o mají kopu nápadu,ale skutek utek a proto radši poučují ty, co se aspoň snaží.Nemusí být všechny články hned napoprvé dokonalé. Jestli nějaká věta dává smysl, nebo ne, což o to. Téma jsi si vybral zajímavé. Mnoho lidí o něm nepíše. Proto doufám, že článek nějak doděláš, rozvedeš třeba poddruhy vlků, přidáš obrázek a tak dále. Uznávám, že Orkové opravdu pololidé nejsou, zajisté jsi měl na myslí Worgeny. Jediné co mě na těchto pár řádkách praštilo do očí je slovo oběvit ...český pravopis, i když se jedná o hru s 100% texty v angličtině, je důležitý.Jinak skvělá práce a přeji hodně štěstí a píle do dalších článků

Gustafa 04.09.2010 13:28

největší kravina co je v tom článku je že nazval orky pololidmi

Mam 04.09.2010 12:40

Prosímťa vysvetli mi význam vety -To vypadá jako pár kamenů na sobě a kolem něj se točí spousta vlků.Myslím že to bude tažký oriešok aj pre teba samotného

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet